• USD  32,53
  • EURO  34,93
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.435,24
SON DAKİKA

Karlar Altındaki Köpek İçin Bakın Ne Dediler?

Karlar Altındaki Köpek İçin Bakın Ne Dediler?

22 Şubat 2021 11:54

Ardahan'da lapa lapa karın altında uyuyakalan bir köpeğin üstü karla kaplandı. Köpeğin karlar altındaki görüntüsünü haberleştiren NTV, haberi "Lapa lapa yağan kar, köpeğe örtü oldu" başlığı ile servis etti.


Ardahan'da lapa lapa karın altında uyuyakalan bir köpeğin üstü karla kaplandı. Köpeğin karlar altındaki görüntüsünü haberleştiren NTV, haberi "Lapa lapa yağan kar, köpeğe örtü oldu" başlığı ile servis etti. NTV'nin haberi veriş şekli büyük tepki topladı. Haberi alıntılayan Avukat Umur Yıldırım "Hangi vicdan bu başlığı açıklayabilir? Haberde hiçbir sevgi ve acıma kırıntısı yok..." ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde Taksim'de yerde yatan bir evsizin battaniyesini kediyle paylaştığı anların "Taksim alt geçitte yürekleri ısıtan görüntü" başlığı ile haberleştirilmesi büyük tepki toplamıştı. Benzen bir duyarsızlık Ardahan'da bir köpeğin karlar altında uyuduğu anlar için yapıldı. 

 
Ardahan'da etkili olan kar yağışında bir işyerinin önünde uyuya kalan köpeğin üstü karla kaplandı. Durumu fark eden sahibi, daha sonra köpeği garaja aldı. NTV, köpeğin karlar altındaki görüntüsünü "Lapa lapa yağan kar, köpeğe örtü oldu" başlığı ile haberleştirdi. 

Haberde köpeğin soğuk havada karlar altındaki fotoğrafını "ilginç bir görüntü" olarak nitelendiren NTV, sosyal medya kullanıcılarının tepkisini topladı.

Avukat Umur Yıldırım haberi alıntılayıp "Hangi vicdan bu başlığı açıklayabilir? Haberde hiçbir sevgi ve acıma kırıntısı yok..." ifadeleri ile tepki gösterirken, başka bir sosyal medya kullanıcısı "Bu örtü değil ÖLÜM!" diyerek eleştiride bulundu.

Gelen tepkiler üzerine paylaşımı silen NTV, haberi "Sahibi garaja aldı. Bir anda başlayan karların arasında kayboldu" ifadeleriyle yeniden paylaştı.




ardahan, kar, lapa lapa
ÖNCEKİ Yiğit Bulut Vatandaşa Pahalı Ürün Almayın Deyince... SONRAKİ Kılıçdaroğlu Yeniden Yollara Düşüyor