• USD  32,56
  • EURO  34,98
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.450,43
SON DAKİKA

Kulüpler Birliği TFF'ye rest çekti

Kulüpler Birliği TFF'ye rest çekti

29 Şubat 2016 18:20

'Hakem hataları' gündemiyle toplanan Kulüpler Birliği Vakfı, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'nun icraatlarından memnun olmadığını açıkladı


 Başkan Göksel Gümüşdağ, "Müftüoğlu'nun Galatasaray-Trabzonspor maçından sonra yaptığı açıklamaları tatmin edici bulmadım" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçında yaşanan hakem hataları nedeniyle olağanüstü toplantı kararı alan Kulüpler Birliği Vakfı, Haliç Kongre Merkezi'nde toplandı.

Toplantıya Beşiktaş, Trabzonspor, Akhisar Belediyespor, Torku Konyaspor, Çaykur Rizespor, Sivasspor, Eskişehirspor, Antalyaspor, Bursaspor, Gaziantepspor ve Kasımpaşa kulüpleri katılırken, Kayserispor ve Mersin İdmanyurdu katılmadı.
Toplantıda alınan kararları açıklayan Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'nu eleştirdi. Gümüşdağ'ın açıklamaları şöyle:

"MÜFTÜOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI TATMİN EDİCİ DEĞİL"
"Biz Kulüpler Birliği olarak kişilerden çok kurumları muhatap alıyoruz. Ben sayın Demiören'le bir kere değil defalarca görüştüm. Hakem hataları kabul edilebilir düzeye indirilmesini istiyoruz. MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'nun Galatasaray-Trabzonspor maçı sonrası yaptığı açıklamaları tatmin edici görmedim.


galatasaray, futbol, trabzonspor, Hakem, MHK, kulupler birliği
ÖNCEKİ Bu küpeler 8 milyon Dolar değerinde SONRAKİ Hollanda'da dijital boşanmaya talep arttı