• USD  32,44
  • EURO  34,46
  • BORSA  9.679,80
  • ALTIN  2.480,29
SON DAKİKA

Mel C, İstanbul'da tacize uğradığını açıkladı

Mel C, İstanbul'da tacize uğradığını açıkladı

14 Eylül 2022 17:08

Spice Girls üyesi Mel C ,1997 yılında İstanbul'da verdikleri konserden önce kaldıkları otelde masaj yaptırırken tacize uğradığını açıkladı.


Ünlü pop grubu Spice Girls'ün üyelerinden Mel C, yeni yayımlanacak 'Ben Kimim' (Who I Am) isimli otobiyografisinin tanıtımı için katıldığı bir podcast yayınında 1997 yılında İstanbul konserlerinden önceki gece otelde masaj rezervasyonu yaptığını ve masörün tacizine uğradığını söyledi.

Kısa Dalga'nın aktardığına göre, Mel C, "Korkunç şeyler sürekli oluyor ve bu durum olabileceğinin en kötüsü değildi. Sanırım cinsel taciz anlamında daha hafif versiyondu ama ihlal edilmiş , çok kırılgan , utanmış ve güvensiz hissettim. Bunun hakkında konuşmak istiyorum çünkü beni etkiledi. Fakat bunu içime gömdüm" diye konuştu.


Mel C, "İlk Spice Girls şovunun öncesindeydi. Otelde kendime masaj hediye etmek istedim ve orada yaşanan şeyi bir şekilde hemen gömdüm çünkü odaklanacak başka şeyler vardı. Büyütmek istemedim ama aynı zamanda bunun üstesinden gelecek vaktim yoktu" diye konuşup şöyle devam etti:

"Bununla o zaman hesaplaşmadığım için fark ettim ki, olayı uzun yıllar boyunca gömmüşüm. Kitabı yazdığım sırada bir gece olayı rüyamda gördüm. Uyandım ve aklım bu olaydaydı. 'Aman tanrım, bu konuyu kitapta anlatmak aklıma bile gelmemişti' diye düşündüm. Sonra tabii ki kafa yormam gerekti. 'Bu olayı ifşa etmek istiyor muyum?' Ve sonra düşündüm ki, bunu söylemek, nihayetinde hesaplaşmak ve idrak etmek benim için gerçekten önemli. Ve başkaları için de böyle".


ÖNCEKİ Financial Times'tan dikkat çeken analiz: Türkiye'nin kasası nasıl doluyor? SONRAKİ Nilüfer'den Büyükada'da Sürpriz Ziyaret: Dostluğun 50. yılı