• USD  32,32
  • EURO  35,11
  • BORSA  9.075,66
  • ALTIN  2.299,84
SON DAKİKA

Murat Boz'un sırrını açıkladı

Murat Boz'un sırrını açıkladı

11 Kasım 2019 07:04

Ünlü Youtuber Enes Batur, geçtiğimiz günlerde aşklarına son noktayı koyan Aslı Enver Murat Boz çiftinin internetlerinin kullanıcı adını ifşa etti.


Youtube'da yaptığı paylaşımlarla milyonlarca takipçi sayısına ulaşan Enes Batur, Murat Boz ve Aslı Enver'le ilgili şaşırtan bilgiyi takipçileriyle paylaştı.

SÜRPRİZ AYRILIK HAYRANLARINI ÜZDÜ
2017 yılında film setinde başlayan aşklarına sessiz sakin devam eden ancak geçtiğimiz yıl Nisan ayında ayrılan Aslı Enver ve Murat Boz, birbirlerine ikinci şansı vermiş, hayranları bu haberden sonra ünlü çiftin evleneceklerine kesin gözüyle bakıyordu. Ancak ünlü çift ilişkilerini sürpriz bir şekilde bitirme kararı aldı.

WİFİ İSMİ MURAT-ASLI
Youtuber Enes Batur, Murat Boz'un kapı komşusu olan DJ Doğuş Çabakçor ile çekim yaptı. O sırada internete bağlanmaya çalışan Batur, Wifi listesinde Murat Boz'un kullanıcı ismini gördü. BaturMurat Boz'un Wi-Fiadının "Aslı-Murat" olduğunu deşifre etti. Ünlü isim "Ben Murat Boz'un tarafındayım. O hanımcı" demesi ise görüntülerin ayrılık öncesi çekilmiş olduğu ihtimalini akıllara getirdi.


murat boz, aslı enver, wifi, enes batur
ÖNCEKİ Romanlar Güzel Parti'yi kuruyor SONRAKİ İttifakta Berat Albayrak krizi!