• USD  32,55
  • EURO  34,82
  • BORSA  9.722,09
  • ALTIN  2.440,38
SON DAKİKA

Pınar'ın katili kendisini bekar olarak tanıtmış

Pınar'ın katili kendisini bekar olarak tanıtmış

22 Temmuz 2020 11:03

Muğla’da kaybolduktan 5 gün sonra ormanlık alanda cansız bedeni bulunan Pınar Gültekin’in Ağabeyi Vedat Gültekin Cemal Metin Avcı’nın kardeşine kendini bekar olarak tanıttığını söyledi.


Pınar Gültekin’in ağabeyi Vedat Gültekin, kardeşi Pınar’ın katil Cemal Metin Avcı’nın evli olduğunu bilmediğini belirterek, “Bugün benim kardeşimin başına geldi, yarın başkasının annesinin, kardeşinin başına gelebilir. Bu sene zaten son senesiydi. İki dersinden kalmıştı. Derslerini verip, bayramda evine gelecekti. Kimseye zararı olmayan biriydi. Özgecan Aslan gibi o da masum biriydi, erkek katliamına kurban gitti” dedi.

“CANAVARCA”
Gültekin’in babası Sadık Gültekin gazetecilere, kızının 6 yıldır üniversite eğitimi için Muğla’da olduğunu söyledi. Kızının canavarca, vahşice öldürüldüğünü belirten Gültekin, “Kızımın cenazesini almaya geldim. DNA testi için 15 gün burada bekleyeceğimizi söylüyorlar” dedi.

KADIN ÖRGÜTLERİ AYAKTA: YÜREĞİMİZ YANGIN YERİ
Cemal Metin Avcı tarafından vahşice öldürülen Pınar Gültekin’in acı haberinin ardından kadın örgütlerinden tepki yağdı:
Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu (TKDF): “Pınar Gültekin’in gülüşünü soldurana sözleşmeler ve yasalar kaldırılsın diyerek destekleyenlerin sorumluluğu unutulmasın. Şiddeti önleyen yasalar ve sözleşmelere karşı çıkanlar şiddeti uygulayanlardır. Yüreğimiz yangın yeri. İstanbul Sözleşmesi yaşatır.”


tkdf, pınar gültekin, sadık gültekin
ÖNCEKİ Nobel ödül töreni için flaş açıklama SONRAKİ Askeralma yönetmeliği yenilendi! Dövizle askerlik hizmeti kaldırıldı