• USD  32,34
  • EURO  35,09
  • BORSA  8.794,48
  • ALTIN  2.240,00
SON DAKİKA

Seksenler dizisi için flaş açıklama

Seksenler dizisi için flaş açıklama

20 Nisan 2019 10:30

Geçtiğimiz sezonlara damga vuran Seksenler dizisinin senaristi Birol Güven açıklama yaptı. Güven dizinin devam edeceğini hayranlarına müjdeledi.


Seksenler dizisi 2012'de TRT 1'de yayınlanmaya başlamış ve beş sezon boyunca ilgiyle izlenmişti. Halen tekrar bölümleriyle ekranda olan dizi 2017'de final yaparak ekrana veda etmişti. Seksenler final yapsa da dizinin sıkı takipçileri bu projeyi yeniden ekranlarda görmek istediklerini dile getiriyordu.


Seksenler dizisiyle ilgili müjdeli haberi dizinin yapımcısı Birol Güven verdi.

Birol Güven, Seksenler ile ilgili olarak Twitter'dan paylaştığı mesajında, "Bana en çok sorulan soru; 'Seksenler devam edecek mi?' Evet devam edecek inşallah. Ama yeni hikayelerle ve muhteşem oyuncu kadromuzun yanına yeni oyucu arkadaşlarımızın ilavesiyle. Çok yakında...." ifadelerini kullandı.

 

2012-2017 seneleri arasında yayınlanan ve Seksenler döneminin aile yapısındaki ve toplum üzerindeki etkilerini ele alan sevilen dizinin oyuncu kadrosunda Rasim Öztekin, Şoray Uzun, Özlem Türkad, Yasemin Conka ve Ceyhun Fersoy gibi sevilen isimler yer alıyordu. 228 bölüm yayınlanan Seksenler dizisinin yayınlanacağı kanal ve yeni oyuncularının kimler olacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.


dizi, birol güven, seksenler, şoray uzun
ÖNCEKİ Melih Gökçek'ten olay yaratan paylaşım! SONRAKİ Sınırda çatışma:4 şehit