• USD  32,50
  • EURO  34,56
  • BORSA  9.548,09
  • ALTIN  2.498,03
SON DAKİKA

Sezon finaline sevişme sahnesi damga vurdu

Sezon finaline sevişme sahnesi damga vurdu

17 Haziran 2017 10:42

Ekran macerasını dijital platform üzerinden başlayan Fi'nin sezon finali olan 12. bölümüyle dün akşam izleyiciyle buluştu


Dizinin son yayınlanan bölümünde Duru ve Can arasında yaşananlar ortaya çıkmış, Özge, sonunu düşünmeden yürüdüğü yolda çok ağır bir bedel ödemek zorunda kalmıştı. Sezon finalinde en çok merak edilen konusu Duru ve Deniz ilişkisinin nereye varacağıydı.
Ateşli sahneleriyle meşhur olan internet dizisi "Fİ", 12'inci bölümüyle sezon finali yaptı. Dizinin sezon finalinde yaşanan sevişme sahnesi ise sezon finaline damgasını vurdu. Cüretkar sahneleriyle sık sık gündeme gelen dizi namına yaraşır bir sezon finali yapmış oldu.

SEVİŞME SAHNESİYLE FİNAL YAPTI


Serenay Sarıkaya'nın canlandırdığı "Duru" moralman çökmüş halde, Ozan Güven'in canlandırdığı "Can"ın evine geldi. Karşısında Duru'yu gören Can, yaşadığı ufak şaşkınlığın ardından "Nihayet" diyerek Duru'yu kollarının arasında alıp sevişmeye başladı. Sevişme sahneleriyle ünlenen "Fi", sezonu yine ateşli bir sahnesiyle kapattı.

YENİ SEZON EYLÜLDE


Sezon finaliyle birlikte herkesin aklına "Yeni sezon ne zaman başlayacak" sorusu geldi. Bu sorunun cevabını ise Ozan Güven verdi. Instagram'da "Bu akşam sezon finali!..Bu macerada bizimle olan herkese teşekkürler...Eylül ayında görüşmek üzere..." diyerek yeni sezonun eylülde başlayacağının müjdesini verdi.

 


serenay sarıkaya, dizi, dijital, sevişme, fi, ozan güven, duru
ÖNCEKİ Domateste mutlu sona gelindi SONRAKİ Burs kılıfıyla kara para transferi