• USD  32,52
  • EURO  34,74
  • BORSA  9.524,59
  • ALTIN  2.494,12
SON DAKİKA

Survivor'da şok veda

Survivor'da şok veda

25 Haziran 2018 06:52

Survivor 2018'in 24 Haziran Pazar ekrana gelen 107. bölümünde kim elendi? Yapılan oylamadan sonra Kıbrıs finallerine kalan 6 yarışmacı belli oldu


Survivor 2018'in 29 Haziran Cuma yayınlanacak olan büyük finaline günler kala bir isim daha adaya veda etti. Survivor'da 6 yarışmacı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki finallere kalırken, final öncesinde son elenen isim de belli oldu.


SURVIVOR'DAN ELENEN İSİM KİM OLDU?
Survivor'daki son dokunulmazlık konseyinde, Turabi Çamkıran, Anıl, Damla ve Hakan Hatipoğlu arasından en az oyu alarak elenen isim belli oldu. Survivor'a damga vuran yarışmacılardan olan Hakan Hatipoğlu, Kıbrıs finalleri öncesinde elenerek adaya ve hayallerine veda etti.

 
KIBRIS FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU 
Acun Ilıcalı Kıbrıs finallerinin sistemlerini açıkladı. Acun Ilıcalı, Dominik'teki son elemeden sonra kalan 6 yarışmacının Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki finallere
kalacağını açıkladı. Ilıcalı, ' Dominik'teki son konseydesiniz. Artık dokunulmazlık oyunu yok. 6 yarışmacı birden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki büyük finalde olacaksınız. Bu akşam son eleme olacak. Kalan 6 yarışmacı KKTC'deki büyük finalde yer alacak. Bundan sonra yarı final koltuğu için iki oyun oynayacağız. Kalan 4 yarışmacının ikisi Çarşamba akşamı canlı yayında oylama sonucunda elenecek. Kalan iki isim yarı finale çıkacak. İki yarışmacımız direkt olarak yarı finale çıkacak. Çarşamba akşamı Kıbrıs'ta çeyrek final, Perşembe ise yarı final olacak. 2 yarışmacı Çarşamba akşamı elenecek. 4 yarışmacı Perşembe akşamı yarı finalde olacak. Canlı yayındaki oylama sonrasında iki isim finale çıkacak' dedi.


survivor, Veda, acun, konsey, ada
ÖNCEKİ Sandığından sadece 2 oy çıktı SONRAKİ 23 ilde denge değişmedi