• USD  32,50
  • EURO  34,69
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.499,53
SON DAKİKA

Vatandaş verilen sözün hesabını sorunca, takım elbiseyle kolları sıvadı

Vatandaş verilen sözün hesabını sorunca, takım elbiseyle kolları sıvadı

19 Mayıs 2019 13:54

Bodrum Turgutreis'te ilginç bir olay yaşandı. Belediye başkan adayı için seçim öncesi çalışma yapan CHP üyesi Volkan İlgüz verdiği sözün azizliğine uğradı. (Özel)


Bodrum Turgutreis'te 31 Mart seçimleri öncesinde CHP adayı Ahmet Aras için çalışan işadamı Volkan İlgüz, verdiği sözün azizliğine uğradı.

CHP'nin Başkan adayı Aras için kapı kapı gezerek oy isteyen Volkan İlgüz'e bir vatandaş  bulunduğu İlkokulun karşısındaki cadde  için engelli rampası yapılmasını istedi. İlgüz de vatandaşa bu sözü başkan adayı adına verdi.

Seçimler sonuçlandı ve CHP'li Ahmet Aras belediye başkanı seçildi. Ancak turizm sezonu hazırlıkları nedeniyle sözkonusu rampanın yapılmasına bir türlü sıra gelmedi. Verdiği oy için istediği hizmeti alamayan Mehmet Garip adlı vatandaş da Volkan İlgüz'ü bularak " neden hala engelli rampası yapılmadı" diye şikayetçi oldu.

Bunun üzerine işadamı kolları sıvayarak, gerekli malzemeleri de kendi sağlayıp engelli rampasını personeliyle birlikte kendisi yaptı. Volkan İlgüz," Biz oy isterken söz verince vatandaş da haliyle bizden de hesap soruyor. Sorun değil, belediyenin yetişemediği yerde biz de elimizden geleni yaparız"dedi..


chp, bodrum, işadamı, turgutreis, ahmet ara
ÖNCEKİ İYİ Partili Aytun Çıray o haritayı yayınladı SONRAKİ CHP'li Erdoğdu: Merkez bankasının atacak mermisi kalmadı