• USD  32,56
  • EURO  34,98
  • BORSA  9.722,09
  • ALTIN  2.428,53
SON DAKİKA
GÜNDEM
AYM Nadira Kadirova dosyasında 27 Aydır karar veremedi

AYM Nadira Kadirova dosyasında 27 Aydır karar vere...

Anayasa Mahkemesi, AKP Milletvekili Şirin Ünal’ın evinde şüpheli şekilde yaşamını yitiren Nadira Kadirova’nın dosyası hakkında 27 aydır bir karar vermedi.

 16 yaşındaki Firdevs Babat ölü bulundu

16 yaşındaki Firdevs Babat ölü bulundu

Şırnak'ın Uludere ilçesinde iki gündür kayıp olan 16 yaşındaki Firdevs Babat ölü bulundu. Babat’ın vücudunda darp izleri tespit edildi, bir kişi gözaltına alındı.

Nobel Ödüllü Aziz Sancar Beyin Kanserinin Tedavisini Buldu

Nobel Ödüllü Aziz Sancar Beyin Kanserinin Tedavisi...

Nobel ödüllü bilim insanı Aziz Sancar, beyin kanserinin tedavisine yönelik çok önemli bir keşfe imza attı. Sancar, keşfinin detaylarını anlattı.

İYİ Parti'li Kavuncu: Sahada En Çok Mansur Yavaş İsmini Duyuyoruz

İYİ Parti'li Kavuncu: Sahada En Çok Mansur Yavaş İ...

İYİ Partili Buğra Kavuncu, Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda sahada en çok duydukları ismin Mansur Yavaş olduğunu söyledi.

 Özdağ: İktidar  Suriyelileri hemen seçmen yapacak kadar saf değil

Özdağ: İktidar Suriyelileri hemen seçmen yapacak...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "İktidar vatandaşlık verdiği Suriyelileri hemen seçmen listelerine dağıtacak kadar saf değil" dedi.

Türkiye Tek Başına Kadını güvenle seyahat edeceği ülkeler arasında değil

Türkiye Tek Başına Kadını güvenle seyahat edeceği...

Sözcü yazarı Serpil Yılmaz, turizm yazarı Fehmi Köfteoğlu uluslararası araştırmalara dayanan çalışmasını köşesine taşıyarak, "Kadınların tek başına güvenli seyahat ettiği ülkeler listesinde Türkiye yer almıyor" değerlendirmesini yapt

 Bülent Arınç Memleketi Manisa'da  Yuhalandı

Bülent Arınç Memleketi Manisa'da Yuhalandı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine Manisa’da düzenlenen toplu açılış törenine katılan eskiTBMM başkanı Bülent Arınç kürsüye çıkarken ve konuşması bittikten sonra kürsüden inerken katılanlar tarafından yuhalandı.

Kuaför ve Berberler İçin Önemli Karar

Kuaför ve Berberler İçin Önemli Karar

Ticaret Bakanlığı, 1 Ekim 2022'den itibaren uygulanmak üzere, ülke genelinde tüm berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın bir günü kapalı olması yönünde karar aldı.

Ümit Özdağ :Türkiye'de 13  Milyon Sığınmacı ve Kaçak var

Ümit Özdağ :Türkiye'de 13 Milyon Sığınmacı ve Kaç...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, temmuz ayı itibarıyla Türkiye'de 1 milyon 476 bin 368 Suriyeliye vatandaşlık verildiğini iddia etti.

THKP-C kurucularından Bingöl Erdumlu vefat etti

THKP-C kurucularından Bingöl Erdumlu vefat etti

THKP-C kurucuları arasında yer alan Bingöl Erdumlu yaşamını yitirdi. Sendikalarda çalışmalar yürüten Erdumlu, Türkiye devrimci hareketinin önemli isimleri arasında yer alıyordu.

AK Parti'nin reklamını seslendiriyordu: Erdoğan'a hakaretten ifade verecek

AK Parti'nin reklamını seslendiriyordu: Erdoğan'a...

AK Parti'nin reklam filmlerini seslendiren Ahmet Cihat Sancar'ın, yarın Erdoğan'a hakaret suçlamasıyla ifade vereceği ortaya çıktı.

Demir Yumruk operasyonunda skandal

Demir Yumruk operasyonunda skandal

Türkiye’nin gündemine oturan ‘Demir Yumruk’ operasyonu ile ilgili şoke eden ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. İskenderun hâkimi C.S'nin, ‘Demir Yumruk’ operasyonunda tutuklanan örgüt liderlerinden Hüseyin Eryılmaz’ın sevgilisi olduğu iddia edildi.

Son seçim anketinde altılı masa sürprizi!

Son seçim anketinde altılı masa sürprizi!

Bir anket firmasının Ağustos ayının başında 22 ilde yaptığı araştırmanın sonuçları paylaşıldıBu araştırmaya göre vatandaşın yaşadığı problemlerin birincisi fiyat artışları ikincisi de düzensiz göçmen sorunu! Araştırmanın sonucundaki Kemal Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş detayı da dikkat çekti.

AKP'de İstanbul yarışı erken başladı

AKP'de İstanbul yarışı erken başladı

2024'te yapılacak yerel seçimler için İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde muhalif durumda olan AKP'nin aday çalışmaları şimdiden başladı.

Kızılay'da 42 yöneticiye, üç yılda 35 milyon TL’nin üzerinde para dağıtılmış

Kızılay'da 42 yöneticiye, üç yılda 35 milyon TL’ni...

Kızılay, her ay yöneticilere toplam 249 asgari ücret değerinde “huzur hakkı” verdi. CHP’li Bingöl, “Eş-dost-akraba yönetici atamaları ile Kızılay’ı tüketiyorlar. Bu huzur çarkı bozulmalı” dedi.

Kılıçdaroğlu: Cumhurbaşkanlığı seçimini birinci turda alırız

Kılıçdaroğlu: Cumhurbaşkanlığı seçimini birinci tu...

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, muhalefetin hem parlamento seçimini, hem de cumhurbaşkanlığını kazanacağını belirterek, “Cumhurbaşkanlığı seçimini birinci turda alırız” tahmininde bulundu.

Bahçeli'den madalya önerisi: Akar ve Soylu isimleri geçiyor

Bahçeli'den madalya önerisi: Akar ve Soylu isimler...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, asker ve sivillere yönelik “Devlet Şeref Madalyası” önerdi.

Merkez Bankası'nın Faiz İndirimi Erken Seçim Habercisi

Merkez Bankası'nın Faiz İndirimi Erken Seçim Haber...

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faiz oranının yüzde 14’ten yüzde 13’e indirildiğini duyurdu. Değerlendirme notunda yüksek enflasyonla mücadele yerine ekonomik büyümeye yönelik tercih daha da netleşti.

Erdoğan’dan Hediye  Cumhurbaşkanı forslu İsviçre malı saat

Erdoğan’dan Hediye Cumhurbaşkanı forslu İsviçre m...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP’nin kuruluş yıl dönümü vesilesiyle parti yöneticilerine ve milletvekillerine bir hediye gönderdi. İsviçre malı saatte Cumhurbaşkanlığı forsu ve Erdoğan’ın imzası bulunuyor.

Asgari ücrete üçüncü zam iddiası

Asgari ücrete üçüncü zam iddiası

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kuzeni, gazeteci Cengiz Er’in sahibi olduğu 'SuperHaber' isimli internet sitesinde, kasım ayında asgari ücrete yeni bir zam yapılacağı iddia edildi.