• USD  32,53
  • EURO  34,93
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.434,86
SON DAKİKA
GÜNDEM
Meteoroloji'den İstanbul için yeni uyarı

Meteoroloji'den İstanbul için yeni uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için yeni bir kar uyarısı geçti. Cuma gününden itibaren kuvvetli kar sağanakları bekleniyor.

Asgari ücrete yılda iki kere zam sinyali

Asgari ücrete yılda iki kere zam sinyali

AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, asgari ücrete yılda iki kez zam yapılabileceği sinyalini verdi. "Zamanı geldiğinde bir yıl geçmesi beklenmeksizin zam yaparız" ifadesini kullandı.

Rusya- Ukrayna savaşının anlaşma planları sızdı

Rusya- Ukrayna savaşının anlaşma planları sızdı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 24 Şubat’ta aldığı kararla Ukrayna’yı işgal etmesinin ardından geçen 22 günde barışa yaklaşılıyor.

AKP'li Elitaş'tan pide fiyatı eleştirilerine yanıt: Pide hemen bayatlar

AKP'li Elitaş'tan pide fiyatı eleştirilerine yanıt...

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, TBMM Genel Kurulu’nda, AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’a Ramazan pidesinin kaç liradan satılacağını sordu.

Kadın Çalışana Regl İzni Tartışma Yarattı

Kadın Çalışana Regl İzni Tartışma Yrattı

İş dünyasının önemli sitelerinden Linkedin'de bir reklam ajansı kadın çalışanları için "Regl izni" uygulamasını başlattığını duyurdu. Bu duyuru tartışmaları da beraberinde getirdi.

Yeniçağ Yazarı Uğuroğlu: Erdoğan Dönemi 2023'te Kapanıyor

Yeniçağ Yazarı Uğuroğlu: Erdoğan Dönemi 2023'te Ka...

Erken seçim olmadan iki kez cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın üçüncü kez aday olamayacağını belirten Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu, iktidar blokunun hazırladığı seçim yasasına işaret edip "Erdoğan dönemi 2023'te kapanıyor" dedi.

Flash TV'ye kayyım atandı

Flash TV'ye kayyım atandı

Kanalın yüzde 50 ortağı olan Mehmet Emin Göktuğ, Flash TV'nin kayyım tarafından yönetileceğini söyledi ve kanalın siyasi programlarını eleştirdi.

Flaş iddia: Berat Albayrak'ın kitabı sansüre mi uğradı?

Flaş iddia: Berat Albayrak'ın kitabı sansüre mi uğ...

Erdoğan'ın bir dönem danışmanlığını yapan Karar yazarı Akif Beki, Berat Albayrak'ın yazdığı "Burası Çok Önemli" kitabıyla ilgili değerlendirmelerini paylaştı. Beki, kitabın sansüre uğramış olabileceğini söyledi.

Landrut: Türkiye’den Rus propaganda kanallarını kısıtlamasını bekliyoruz

Landrut: Türkiye’den Rus propaganda kanallarını kı...

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, Türkiye’nin Ukrayna savaşında izlediği politika ile ilgili Alman haber ajansı dpa’ya değerlendirmelerde bulundu.

Tacizci müdür ikinci kez atandı

Tacizci müdür ikinci kez atandı

Eskişehir’de okul müdürü Mustafa K., kız öğrencileri taciz etmişti. Bu olayın yankıları sürerken Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne atanan müdür ise uygunsuz davranış nedeniyle görevden alındı. Üstelik o müdürün daha önce “kız öğrencilere cinsel taciz” iddiasıyla yargılandığı ortaya çıktı.

Erdoğan: Ankara ve İstanbul'u kaybetmedik

Erdoğan: Ankara ve İstanbul'u kaybetmedik

Erdoğan, "Biz Ankara ve İstanbul'u kaybetmedik. Belediyelerde çoğunluk bizde" saptamasında bulunarak 2023 seçimlerinin kritik olacağını vurguladı.

Adnan Oktar davasında 68 tahliye

Adnan Oktar davasında 68 tahliye

İstinaf mahkemesinin 400 sayfalık kararında, Oktar grubuna yönelik iddialar ve verilen kararlar sıralandıktan sonra her eylem için tek tek değerlendirme yapıldı...

Nebati: Kur Korumalı Mevduat Hesaplarında  557 milyar TL Birikti

Nebati: Kur Korumalı Mevduat Hesaplarında 557 mil...

Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati, “Kur Korumalı Mevduat hesaplarında yüzde 56’sı dövizden dönüşmek üzere 557 milyar TL birikmiştir” dedi.

Ruslar akın akın İstanbul’a geliyor

Ruslar akın akın İstanbul’a geliyor

Savaş ve Rusya’daki sermaye kontrolü adımları sonrası Türkiye’ye göç eden Rus vatandaşları birikimlerini korumak için banka hesabı açıyor.

Meteoroloji Uyardı: Kar Geri Dönüyor

Meteoroloji Uyardı: Kar Geri Dönüyor

Meteoroloji 15 Mart hava durumu raporunu yayımladı. Yurdu etkisi altına alan kar yağışı bazı illerde etkisini yitirdi. Ancak Meteoroloji tarih ve gün belirterek yeni kar yağışının geleceğini duyurdu.

Pınar Gültekin'in Katilin Kardeşi Hakkında Yeni Karar

Pınar Gültekin'in Katilin Kardeşi Hakkında Yeni Ka...

Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanık Cemal Metin Avcı'nın tutuklu yargılanan kardeşi Mertcan Avcı hakkında tahliye kararı verildi.

Müezzin ve Vaizler Okullarda Sosyal Medya Dersi Veriyor

Müezzin ve Vaizler Okullarda Sosyal Medya Dersi Ve...

Amasya İl Müftülüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında geçen hafta öğrenciler için “ahlaki değer” protokolü imzalandı.

Yılmaz Özdil: Erdoğan Kaybedeceği Bir Seçime Girmez

Yılmaz Özdil: Erdoğan Kaybedeceği Bir Seçime Girme...

Seçim kanunu taslağıyla ilgili görüşlerini belirten Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, "Asrın liderimiz hakkında pek çok şey söyleyebiliriz ama seçim kazanma maharetini görmek lazım. Kaybedeceği bir seçime gitmez.” diye konuştu.

Seçim Yasası Meclis’e Geliyor! Neler Değişecek?

Seçim Yasası Meclis’e Geliyor! Neler Değişecek?

Milletvekili Seçimi Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, AKP ve MHP yetkilieri tarafından Meclis Başkanlığına sunuldu.

Muratoğlu'na Göre Nebati Bakan da Gidici

Muratoğlu'na Göre Nebati Bakan da Gidici

Sözcü yazarı Murat Muratoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin yakın zamanda görevden alınacağı iddiasında bulundu.