• USD  32,38
  • EURO  35,03
  • BORSA  9.089,41
  • ALTIN  2.325,93
SON DAKİKA

Azeri Spiker'den Fenerbahçe'ye Gönderme: Geççek Geççek

Azeri Spiker'den Fenerbahçe'ye Gönderme: Geççek Geççek

26 Şubat 2022 11:32

Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'nden elendiği Slavia Prag maçını anlatan Azeri spiker Nurlan Valihoğlu'ndan 'Geççek'li yorumlar geldi.


UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Çekya takımı Slavia Prag'a her iki maçta da 3-2 yenilerek elendi. Önceki gün oynanan ikinci maçı Azerbaycan televizyonu CBS Sport TV naklen yayınlarken spiker ve yorumcu Nurlan Valihoğlu'nun yorumları sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya hesabında Fenerbahçe paylaşımlarıyla dikkat çeken Valihoğlu'nun yaptığı yorumlar şöyle:​​​​​​​

"Fenerbahçe’yi sahada bu kadar aciz görmek tüm arkadaşları ve beni kahrediyor. Ama bu da geçer. Tarkan’ın yakında okuduğu çok güzel şarkı gibi geççek dostlar geççek.”


"Görelim İsmail Kartal kimleri çıkaracak? Nihayet Sosa'yı çıkarmanın lazım olduğunu akıl edebildi İsmail Kartal... Ozan Tufan giriyor... Fenerbahçe tarihini ders verip anlatmak lazım.​​​​​​​ Fenerbahçe formasının ağırlığını hissetmeden sahaya çıkmak günahtır. Bu futbolculara Fenerbahçe tarihini ders verip anlatmak lazım, belki bu futboldan utanırlar.​​​​​​​

"Fenerbahçe basketbolda yıllardır Real Madrid'e eziyet çektirir. Ama futbolda Slavia Prag'dan eziyet çekiyor. Prag, 20 hücum yaptı, basketbolda bu kadar hücum yapılmıyor." 

 


ÖNCEKİ Ukrayna-Rusya Savaşı Türk Solunu Böldü SONRAKİ Ukrayna Büyükelçisi: Bu Dünya Savaşıdır