• USD  32,49
  • EURO  34,97
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.435,44
SON DAKİKA

Canan Karatay'dan bu kez de peynir önerisi

Canan Karatay'dan bu  kez de peynir önerisi

06 Nisan 2018 13:06

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, kadın ve erkeklere kemik erimesine karşı bol bol peynir yemeleri önerisinde bulundu.


İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, Ezine 75’inci Yıl İlkokulu’nun ‘Beslenme Dostu Okul’ sertifika törenine katılmak üzere Ezine’ye geldi. Belediye ve Kaymakamlığı ziyaret eden Prof. Dr. Canan Karatay, ardından okula geçti. Okul yönetimi ve öğrenciler ile buluşan Prof. Dr. Karatay, sertifika töreni öncesinde 4’üncü sınıf öğrencileri Liva Nur Çakmak ve Başak Ezdemir ile yöresel ve organik ürünlerin satışının yapıldığı okul kooperatifini gezdi.

ÖĞRETMENİNİN ADI SORULUNCA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Kooperatifte 4’üncü sınıf öğrencisi Başak Ezdemir, Prof. Dr. Canan Karatay’a “İlkokulu hangi okulda, hangi şehirde okudunuz ve ilkokul öğretmeninizi hatırlıyor musunuz?” diye sordu. Soru üzerine kısa bir süre duraksayan Canan Karatay gözyaşlarına hâkim olamayarak, “İlkokulu Elazığ’da okudum. Atatürk İlkokulu mezunuyum. Öğretmenim de çok sevdiğim, nur içinde yatsın Kerim Köse’dir. Hiç insan öğretmeninin adını unutur mu? Beni ağlatmayın çocuklar, ben zaten duygusalım” dedi.


Canan karatay, elazığ, peynir, kemik, ezine
ÖNCEKİ Kaynanalar dizisinin Tijen'i hayatını kaybetti SONRAKİ Aydın Doğan'a pankartlı veda