• USD  32,57
  • EURO  34,66
  • BORSA  9.524,59
  • ALTIN  2.506,07
SON DAKİKA

Deniz Baykal'ın Kızına Halk Tv Satışından Aldığın Parayı İade Et Çağrısı

Deniz Baykal'ın Kızına Halk Tv Satışından Aldığın Parayı İade Et Çağrısı

08 Kasım 2022 16:05

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'a CHP'nin eski saymanından Şok Suçlama. Halk Tv Satışından aldığın paraları iade et .


Müşerref Seçkin

Deniz Baykal'ın CHP'den istifa eden kızı Aslı Baykal'a partinin eski saymani geçmiş dönem Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Yıldız'dan şok uyarı ve suçlama geldi. Yıldız ''madem CHP'den istifa ettin hiçbir hakkın ve emeğin olmadan aldığın milyonlarca doları iade et ''dedi.

CHP'de eski Genel Başkan Deniz Baykal'a yakın isimlerden biri olarak bilinen Mahmut Yıldız, 2005 yılları sırasında CHP'yi destekleyen bir kanal kuruluşu için kolları sıvadığını hatırlattı. Yıldız şahsen yaptığı harcamaların yanısıra daha sonra da CHP'den alınan reklam paralarıyla kanalın medya yaşamını sürdürdüğünü anlattı. Yıldız, Kanal yönetiminde önce kendi yakınlarının bulunduğunu saymanlıktan ayrıldıktan sonra  o zamanki genel başkan Deniz Baykal'ın yakınlarının yönetimde yeraldığını aktardı. Mahmut Yıldız kanal sahipliğinin simgesel olduğunu ve ticari olarak değerlendirilmediğini belirtti. Medyada muhalefetin sesinin duyulmas için kurulan  Halk Tv'nin daha sonra marka değerinin arttığını kaydetti.

Mahmut Yıldız bu durumu sevindirici bulduğunu ancak Aslı Baykal'ın hiçbir emeği ve sermayesi olmadan bu başarının üzerine haksız bir biçimde konduğunu kaydetti. Yıldız ''ben harcadığım parayı bile istemezken Aslı Baykal'ın bu parayı alıp bir de üstüne istifa etmesi beni ve çevremi çok rahatsız ettı.'' dedi. Yıldız konuyu mahkemeye de taşıyacağını kaydetti.


ÖNCEKİ Halil Ergün kader söylemine sert çıktı! SONRAKİ Sosyalistlerin Yeni Lideri Belli Oldu