• USD  32,50
  • EURO  34,69
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.499,53
SON DAKİKA

Galatasaray'dan Taylan Antalyalı'ya destek

Galatasaray'dan Taylan Antalyalı'ya destek

29 Haziran 2021 10:50

Galatasaray, üzerinde gökkuşağı renkleri bulunan 'powered by pride' yazılı tişörtle paylaşımda bulunduğu için hedef haline getirilen futbolcu Taylan Antalyalı'ya destek verdi.


olDUVAR - Galatasaray, Onur Haftası’nı kutladığı için hedef haline getirilen futbolcusu Taylan Antalyalı'ya destek paylaşımında bulundu. Galatasaray resmi hesabından yapılan paylaşımda Taylan Antalyalı'nın fotoğrafı paylaşılırken, "Günaydın Büyük Galatasaray Ailesi" notu düşüldü.

Taylan Antalyalı, her yıl Haziran ayının son haftasında düzenlenen Onur Haftası’na, üzerinde gökkuşağı renkleriyle “Powered by Pride” yazılı bir tişört giyerek destek verdi.

TAYLAN ANTALYALI HEDEF GÖSTERİLDİ
Tişörtü giydiği fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Antalyalı, bu tişörtü giymesi sebebiyle TV100’de yayımlanan “VAR Odası” isimli futbol yorum programında  hedef gösterildi.


Programda Antalyalı hakkında “Geyliğin reklamını yapıyor”, “burası Müslüman bir ülke”, “milli takım kadrosundan çıkarılmalı” gibi ifadeler kullanıldı.

'GÜNAYDIN BÜYÜK GALATASARAY AİLESİ'
Antalyalı için kulübü Galatasaray, bu sabah saatlerinde paylaşımda bulundu.

Galatasaray resmi hesabından yapılan paylaşımda Taylan Antalyalı'nın fotoğrafı paylaşılırken, "Günaydın Büyük Galatasaray Ailesi" notu düşüldü.


ÖNCEKİ CHP’den Parlamenter Sistem önerisi SONRAKİ Bahçeli: Gelin üniversite sınavını kaldıralım!