• USD  32,44
  • EURO  34,74
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.438,67
SON DAKİKA

Hüner Coşkuner'in Vasiyeti: Beni küpelerimle gömün

Hüner Coşkuner'in Vasiyeti: Beni küpelerimle gömün

05 Şubat 2021 10:52

Kansere yenik düşerek yaşamını yitiren Hüner Coşkuner'in katıldığı bir programda nasıl defnedilmek istediğini anlattığı ortaya çıktı.


Türk müziğinin önemli ses sanatçılarından Hüner Coşkuner kanser hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetmesinin ardından sanat camiasını ve hayranlarını yasa boğdu.

Sabah Gazertesi'nin aktardığına göre; Ünlü sanatçının 2013 yılında katıldığı televizyon programında vasiyetine dair bazı sözler ettiği ortaya çıktı.

56 Yaşındaki Coşkuner, küpelerini çok sevdiğini ve onlarla gömülmek istediğini söylemişti.

HÜNER COŞKUNER'İN VASİYETİ ORTAYA ÇIKTI!
Kemik iliği kanseri ile uzunca bir süredir mücadele eden 58 yaşındaki sanatçı tedavi gördüğü hastanede yoğun bakıma alınmıştı. Hüner Coşkuner kanserle olan savaşını kaybederken dün akşam 22.00'da hayata gözlerini yumdu…

KANSER HASTALIĞINA YENİK DÜŞTÜ
Ünlü sanatçının ölümü hayranları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Ünlü sanatçının kanser hastalığına yenik düşmesinin ardından 2013 yılında katıldığı bir programda ortaya çıkan açıklamaları magazinin gündemine geldi.

VASİYETİ ORTAYA ÇIKTI
Özel bir televizyon kanalında Mesut Yar'ın programında konuşan Türk müziğinin usta ismi vasiyetiyle ilgili şu sözleri söyledi

"KÜPELERİMLE GÖMÜN"
"Küpesiz günüm yok. Aksesuarı ciddi anlamda çok severim. Küpe, bilezik, kolye... Bir yere gideceğim zaman mesela bir elbise, bol aksesuar... "

"Bundan güç mü alıyorum bilemiyorum. Vasiyetim var aileme, Allah gecinden versin yaşamak her şeye rağmen çok güzel, küpelerimle gömülmek isterim."

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ!
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Hüner Coşkuner'in ölümünün ardından bir mesaj yayınlandı. Bakanlık'tan yapılan paylaşımda "Klasik Türk müziğinin unutulmaz isimlerinden Hüner Coşkuner'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhumeye Allah'tan rahmet; ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Sanat camiamızın başı sağ olsun." ifadeleri yer aldı.


mesut yar, vasiyet, küpe, hüner coşkuner
ÖNCEKİ İmamoğlu:Laikliğin Kıymetini Bilip Ebediyen Koruyacağız SONRAKİ LGBT Konusu Didem Soydan ile Bartu Küçükçağlayan'ın Arasını Açtı