• USD  32,52
  • EURO  34,79
  • BORSA  9.703,62
  • ALTIN  2.421,44
SON DAKİKA

Kerimcan Durmaz pişmanlığını açıkladı

Kerimcan Durmaz pişmanlığını açıkladı

18 Haziran 2020 12:29

Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden DJ ve sosyal medya fenomeni olan Caner Çalışır hakkında konuştu. Vefatın ardından ilk kez açıklama yapan Durmaz, küs olduğu arkadaşıyla ilgili pişmanlığını dile getirdi


DJ'lik yapan sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, geçtiğimiz hafta çoklu organ yetmezliğine bağlı geçirdiği kalp krizi nedeniyle 31 yaşında hayatını kaybetti.

Vefatından önce Caner Çalışır'ın bir arkadaşına, "Kerimcan'ı da sildim. Yanımda kalan çocuk da gitti, tek başıma kaldım yine. Cemal Can (Canseven),bak gelsin de çok özledim onu, tek başıma hiç bırakmazdı beni." mesajlarını attığı ortaya çıktı.


Arkadaşının vefatından sonra ilk kez içini döken Durmaz, "İnanamıyorum hala. Altı yıldır en güzel anılarımı geçirdiğim arkadaşım, 'dostum' dediğim insan artık yok. Buna alışabilmek çok zor" dedi.

Durmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

Caner ile son iki ay birbirimize kırgındık. Küsüp barışabiliriz normal arkadaşlar gibi. Biz düşman değildik. Hala arkadaştık ama sadece birbirimize kırgındık. Asla böyle olsun istemezdim. Onunla küs ayrılmak istemezdim ama böyle oldu.


kerimcan durmaz, caner çalışır
ÖNCEKİ Bakan Selçuk açıkladı! Karneler nasıl alınacak SONRAKİ Kıdem tazminatı zirvesinden ne cıktı