• USD  32,49
  • EURO  34,92
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.432,29
SON DAKİKA

Küçükkaya: Kimseye soruları vermem

Küçükkaya: Kimseye soruları vermem

12 Haziran 2019 07:23

Küçükkaya, “Galiba Ekrem İmamoğlu, Binali Yıldırım’ın ortak yayındaki soruları görmek istediğini söylemiş. Bunu nereden çıkardığını bilmiyorum. "dedi.


Habertürk televizyonunda Fatih Altaylı’nın sunduğu Teke Tek programına canlı telefon bağlantısı gerçekleştiren gazeteci İsmail Küçükkaya AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP’den belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun canlı ortak yayını öncesinde yapılan spekülasyon ve yorumlara açıklık getirdi.

Küçükkaya, “Galiba Ekrem İmamoğlu, Binali Yıldırım’ın ortak yayındaki soruları görmek istediğini söylemiş. Bunu nereden çıkardığını bilmiyorum. Çünkü Ekrem İmamoğlu ile günlerdir hiç konuşmadım. Dolayısıyla böyle bir şeyi bana dayandırarak söylemiş olması bir milyarda sıfır ihtimal. Daha sonra galiba sizin de böyle bir iddianız olmuş,” diye konuştu.

Küçükkaya’nın sözlerinin ardından Fatih Altaylı “Şimdi iddia şu, Binali Yıldırım tarafının soruları istediği, senin soruları onlara verdiğin ve onlara verdikten sonra da diğer tarafı arayıp, ‘Binali Yıldırım tarafına soruları ilettim, istiyorsanız size de vereyim’ dediğin yolunda bir iddiaydı. Senin bu konuda söyleyeceğin nedir?” sorusunu yöneltti.


fatih altaylı, ekrem imamoğlu, ismailküçükkaya
ÖNCEKİ Fikret Orman BJK TV'yi kapatt SONRAKİ Terörist deyip pasaport vermediler