• USD  32,50
  • EURO  34,87
  • BORSA  9.530,47
  • ALTIN  2.485,30
SON DAKİKA

Tarkan 1 Milyonu reddetti

Tarkan 1 Milyonu reddetti

28 Aralık 2020 14:32

Tarkan, dijital platformda yılbaşında sahne alması için teklif edilen 1 milyon TL'yi geri çevirdi.


UçanKuş'ta yer alan habere göre Tarkan, karantina döneminde de farklı markalardan yüksek meblağlarda teklif gelmesine rağmen kabul etmedi.

Tarkan, yeni yılı eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile birlikte evinde geçirecek.

Tarkan, bu kararıyla da 6 yıl sonra ilk kez evinde yeni yılı karşılayacak.



Tarkan, geçtiğimiz günlerde markette çektiği selfie'si sosyal medya hesabından "Liyamızla market serüveni" notuyla sevenleriyle paylaşmıştı.

ŞANSLI MARKET"
Tarkan'ın paylaşımın kısa sürede binlerce beğeni alırken, hayranları Tarkan'a 'Ülkenin en şanslı marketi' yorumunu yaptı.
ALMANYA'YA YERLEŞTİLER
Megastar, koronavirüs bu kadar yayılmadan eşi Pınar Tevetoğlu ve kızları Liya ile birlikte doğduğu kasaba olan Alzey’deki evine yerleşmişti.


Kalabalıktan uzaklaşmak isteyen Tarkan, doğa içindeki evinde kendisini ve ailesini karantinaya aldı. Ailesiyle evde vakit geçiren Tevetoğlu, koronavirüs nedeniyle dışarıya adımını atmıyor.
Öte yandan ünlü şarkıcının eşi Pınar Tevetoğlu'nun ikinci kez hamile olduğu günlerce konuşulmuştu. Ancak iddiaların asılsız olduğu, Tevetoğlu çiftinin bebek beklemediği öğrenildi.


almanya, tarkan
ÖNCEKİ Acılı babayı arayan milletvekili ortaya çıktı SONRAKİ CHP Sözcüsü Pınar Gültekin cinayeti iddialarına açıklık getirdi