• USD  32,21
  • EURO  34,86
  • BORSA  10.218,58
  • ALTIN  2.444,47
SON DAKİKA

Acılı babayı arayan milletvekili ortaya çıktı

Acılı babayı arayan milletvekili ortaya çıktı

28 Aralık 2020 12:27

Eski sevgilisi tarafından Muğla'da vahşice öldürülen Pınar Gültekin'in acılı babasına gelen telefon şoke etti.


Muğla'da vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin davasıyla ilgili dün ortaya atılan iddia, herkesi şoke etti.


'DAVADAN ÇEKİL' TELEFONU İDDİASI
Gazeteci Fatih Çekirge, Gültekin'in acılı babasına CHP'li bir milletvekilinden bir telefon geldiğini yazdı. Hürriyet Gazetesi'ndeki yazısında Çekirge, CHP'li vekilin aileden davadan geri çekilmesini istediğini iddia etti.

 
ADVERTISING

CHP'Lİ ÖZGÜR ÖZEL'DEN TELEFON
Acılı babanın gelen talebi reddettiğini belirten Çekirge'nin yazısı gündem yaratırken, söz konusu iddialar CHP'yi hareketlendirdi.

Ortaya atılan iddialar sonrası tüm kamuoyu bu ismin kim olduğunu merak ederken, gazeteci Çekirge bugünkü yazısında CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin'in kendisini peş peşe aradığını duyurdu.

KILIÇDAROĞLU TALİMAT VERMİŞ
CHP'li Özel, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine olayla yakından ilgilendiğini, bu durumu kabul edilemez bulduğunu ve derhal çözülmesi için talimat verdiğini söylediğini yazdı.

Şoke eden iddia: CHP'li vekilden Pınar Gültekin'in babasına 'davadan çekil' telefonu
CHP'Lİ SÜLEYMAN GİRGİN: BEN ARADIM
Olay yaratan yazının ardından CHP yönetiminin 4 Muğla milletvekiliyle bir görüşme yaptığı öğrenilirken, Çekirge, CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin'den de bir telefon aldığını belirtti.

"'DAVADAN ÇEKİLİN' DİYE TALEBİM ASLA OLMADI"
Çekirge; CHP'li Girgin'in 'Davadan çekilin' gibi bir talebinin asla olmadığını sadece taziye için baba Gültekin'i aradığını kendisine söylediğini yazdı.


milletvekili, baba, pınar gültekin
ÖNCEKİ Suriyelileri sınır dışı ediyorlar SONRAKİ Tarkan 1 Milyonu reddetti