• USD  32,32
  • EURO  35,14
  • BORSA  9.052,42
  • ALTIN  2.296,28
SON DAKİKA

Yasak kalkar kalmaz Bodrum’a akın ettiler

Yasak kalkar kalmaz Bodrum’a akın ettiler

01 Haziran 2020 14:12

Seyahat yasağının kalkmasıyla birlikte yola çıkan tatilciler Bodrum’a ulaştı. Yoğunluğu tahmin eden emniyet güçleri kırmızı alarma geçerek trafik uygulama noktalarında kontrolleri en üst seviyeye çıkardı.


Bodrum’da evleri bulunan tatilciler seyahat yasağının kalkmasıyla birlikte yola çıktı. Özellikle İstanbul ve Ankara’dan gelen tatilciler Torba kavşağında yoğunluk oluşturdu. Gece yarısı yola çıkan tatilciler öğlen saatlerinde Bodrum’a ulaştı.

Olası yoğunluğu tahmin eden Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ilçe girişinde geniş güvenlik önlemi aldı. Şehir dışından gelen özellikle 34 ve 06 plakalı araçlarda ateş ölçümü ve kimlik kontrolü yapıldı. Ekiplerin kontrollerinin ardından ilçeye gelen tatilciler Bodrum’a güvenli bir şekilde giriş yaptı.


OTOBÜSLER KONTROL EDİLİYOR

Yolcu otobüsleriyle Bodrum’a gelen tatilcilerin ise Torba uygulama noktasından polis ekipleri tarafından ateşleri ölçülüyor. Tüm otobüsler teker teker kontrol edilip yüksek ateşi olanlar sağlık kuruluşlarına yönlendiriliyor.


yasak, bodrum, otobüs
ÖNCEKİ Ahlaka aykırı yayın yapan kanallar kapatıldı SONRAKİ Çipli kimlik kartıyla para çekilebilecek