• USD  32,41
  • EURO  34,81
  • BORSA  10.208,65
  • ALTIN  2.400,38
SON DAKİKA
POLİTİKA
Muharrem İnce'den CHP'ye skandal tepkisi

Muharrem İnce'den CHP'ye skandal tepkisi

CHP eski Milletvekili Muharrem İnce, Düzce’de Gaziantep Caddesi ve Spor Sokak’ta esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Esnaf gezisi sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan İnce, muhalefeti eleştirdi.

Kılıçdaroğlu Pınar Gültekin cinayeti için konuştu

Kılıçdaroğlu Pınar Gültekin cinayeti için konuştu

CHP’li bir Muğla milletvekilinin Pınar Gültekin'in babasını aradığı ve davadan vazgeçmesini istediği iddialarıyla ilgili değerlendirmede bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "CHP'yi tartıştırmak istiyorlar, bu tuzağa düşmeyeceğiz" diye konuştu.

Melih Gökçek döneminde 70 milyonluk araçlar çöp oldu

Melih Gökçek döneminde 70 milyonluk araçlar çöp ol...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gökçek döneminde Çam Grup’a verilen 7 milyon 375 bin Euro (68 milyon TL) tutarındaki 15 adet teleskopik döner yükleyici alımı işinde usulsüzlükler yapıldığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

CHP Sözcüsü Pınar Gültekin cinayeti iddialarına açıklık getirdi

CHP Sözcüsü Pınar Gültekin cinayeti iddialarına aç...

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP'li bir Muğla milletvekilinin Pınar Gültekin'in ailesini arayıp "davadan çekilmesini" istediği yönündeki iddiaları değerlendirdi.

Erdoğan'dan partililerine önemli uyarı

Erdoğan'dan partililerine önemli uyarı

Erdoğan'ın üyelerin Gelecek ve DEVA partilerine geçişini önlemek için de harekete geçilmesi talimatını verdiği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu'dan flaş asgari ücret açıklaması!

Kılıçdaroğlu'dan flaş asgari ücret açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından asgari ücret ile ilgili açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu milyonlarca EYT’liye çözüm için yol gösterdi

Milyonlarca EYT'li için çözüm yolu

Emeklilikte yaşa takılan vatandaşlarla (EYT) video konferans toplantısında bir araya gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 'İktidar EYT'lilerden yana bir siyasi tercihte bulunmak istemiyor' ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakının ne zaman biteceğini açıkladı

Cumhur İttifakının ne zaman biteceğini açıkladı

Cemal Enginyurt, MHP İle AKP arasında HDP üzerinden bir kavga yaşandığını ileri sürdü. Enginyurt, “Eğer yeni bir çözüm süreci yaşanırsa, AK Parti ve MHP birlikteliğinin de devam edeceğini düşünmüyorum” dedi.

Cemal Enginyurt’tan flaş iddia: AKP il binasında liste yapılıyor!

Cemal Enginyurt’tan flaş iddia

MHP’den ihraç edilen ve Demokrat Parti’ye geçen Cemal Enginyurt, İŞKUR’dan Toplum Yararına Program (TYP) ile işe alım uygulanırken AKP il binasında liste yapıldığını iddia etti.

Erdoğan'la ilgili dikkat çeken iddia

Erdoğan'la ilgili dikkat çeken iddia

Gelecek Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili dikkat çeken iddialarda bulundu.

SMA hastaları için yardım toplamak suç oluyor

SMA hastaları için yardım toplamak suç oluyor

CHP’li vekil Mahmut Tanal, söz konusu düzenlemeyle SMA hastaları için toplanan yardımların da engelleneceğini kaydettiCHP’li vekil Mahmut Tanal, söz konusu düzenlemeyle SMA hastaları için toplanan yardımların da engelleneceğini kaydetti.

İYİ Parti'de 'eve dönüyoruz' hareketi

İYİ Parti'de 'eve dönüyoruz' hareketi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Akşenere'e eve dön çağrısının ardından İYİ Partililer eve dönüyoruz paylaşımlarına başladı.

Özdağ: Din ve milliyetçilik siyaset vampirlerinin aracı oldu

Özdağ: Din ve milliyetçilik siyaset vampirlerinin...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkeş ailesine düzenlediği ziyareti doğru bulduğunu dile getiren Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “Bu ülkede din de milliyetçilik de hep siyaset vampirlerinin ikbal aracı oldu, hep istismar edildi” dedi.

Selvi: Öztürk Yılmaz'ın suçu neydi?

Selvi: Öztürk Yılmaz'ın suçu neydi?

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, İBB'nin Şebi Aruz töreni tartışmaları için ,Ezan Türkçe okunsan dediği için CHP'den ihraç edilen Ardahan milletvekili ve Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz hakkında ''onun suçu neydi?'' diye yazdı.

Milletvekiline kaset şantajı

Milletvekiline kaset şantajı

İstanbul’da şantaj şebekesi, ellerinde görüntü olduğunu iddia ederek CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat’ı tehdit etti.

AKP'li vekilden heykel tepkisi

AKP'li vekilden heykel tepkisi

AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan Bekir Coşkun heykelinin yapılmasına tepki gösterdi. Özalan, CHP’lilere “Adınızı Cumhuriyet Heykel Partisi yapın da rahatlayın” dedi.

 Hamza Yerlikaya'ya bir kötü haber daha

Hamza Yerlikaya'ya bir kötü haber daha

Sahte lise diploması tartışmalarının odağındaki isim Hamza Yerlikaya’nın, memleketi Sivas’ta bir ortaokula ve Konya’da bir liseye verilen adının okullardan silinmesi için harekete geçildi.

Kılıçdaroğlu'ndan bomba transfer

Kılıçdaroğlu'ndan bomba transfer

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın en yakın çalışma arkadaşlarından biri olan ismin artık CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte çalışıyor.

AKP'li Çamlı'dan dikkat çeken aşı yanıtı

AKP'li Çamlı'dan dikkat çeken aşı yanıtı

AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, YouTube'da Adem Metan'ın kendisine sorduğu "aşıda çip olduğunu düşünüyor musun?" sorusuna dikkat çeken bir karşılık verdi.

Meral Akşener'den Bahçeli'ye yanıt: İşim bitti eve dönüyorum

Meral Akşener'den Bahçeli'ye yanıt: İşim bitti eve...

MHP Lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e "Masa kurma. Bir kez daha diyorum. Dön evine, bitsin bu çile" dedi. Akşener, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Bahçeli'ye yanıt verdi.