• USD  32,27
  • EURO  34,98
  • BORSA  10.178,69
  • ALTIN  2.460,47
SON DAKİKA
GÜNDEM
Üstün: AK Partili Vekiller : Bu Hikaye Bitti Diyor

Üstün: AK Partili Vekiller : Bu Hikaye Bitti Diyor

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, AK Parti milletvekillerinin de gidişattan rahatsız olduğunu belirterek "Bu hikaye bitti" dediklerini söyledi.

Erdoğan Talimat Verdi, Stokçulara Ceza Kıskacı

Erdoğan Talimat Verdi, Stokçulara Ceza Kıskacı

AK Parti, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın stokçuluk cezasının artırılacağı açıklaması üzerine harekete geçti. Bütçe sonrası Perakende Yasası'nda tek maddelik düzenleme ile cezalar artırılacak.

Ünlü bankadan yıl sonu dolar ve faiz oranı tahmini

Ünlü bankadan yıl sonu dolar ve faiz oranı tahmini

Barclays, Merkez Bankası'nın gelecek iki toplantıda toplam 300 baz puan daha indirim yaparak faizleri yüzde 12 seviyesine indirmesini bekliyor. Kurum 2021 sonunda ise dolar/TL'nin 14,50 seviyesinde olacağını öngörüyor.

İsmail Saymaz: Bazı Suçlular Sedat Peker Aleyhinde İfade Vermeye Başladı

İsmail Saymaz: Bazı Suçlular Sedat Peker Aleyhinde...

Halk TV yazarı Saymaz: Kimi suçlular ceza alacaklarını anlayınca Sedat Peker aleyhine ifade vermeyi kurtuluş yolu olarak mı görüyor?

Bildirici : Cumhurbaşkanına Yanlış Soruldu, Yanlış Cevap

Bildirici : Cumhurbaşkanına Yanlış Soruldu, Yanlış...

Medya ombudsmanı Faruk Bildirici, Erdoğan’ın Katar gezisine katılan bir gazetecinin sorduğu ve önemli bir maddi hata içeren sorunun Erdoğan tarafından doğru kabul edilerek cevaplanmasını ve medyanın aynı hatayı yaynılamasını eleştirdi.

Aselsan, Roketsan, Havelsan Katar’a mı satıldı?

Aselsan, Roketsan, Havelsan Katar’a mı satıldı?

CHP'li Alpay Antmen, Erdoğan'ın BAE ve Katar temaslarıyla birlikte gündem oluşturan, Türkiye'de savunma sanayiinin bel kemiğini oluşturan şirketlerin satılacağına dönük iddiaları Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a sordu.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Meclis Kürsüsü Tepkisi: Edepsiz

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Meclis Kürsüsü Tepkisi...

Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Meclis kürsüsünde yaptığı harekete ''Türkiye tarihinde böyle bir olay yaşanmadı. Bir taraftan 'helalleşmek' diyeceksin, öbür taraftan milletin Meclisinde bu edepsiz el kol hareketini yapabilme cüreti göstereceksin.

Valilikten Tarikat Yurdundaki Cinayet Hakkında Açıklama

Valilikten Tarikat Yurdundaki Cinayet Hakkında Açı...

Antalya Valiliği, tarikat yurdunda kalan üniversite öğrencisini öldüren aşçının 'çeşitli psikolojik rahatsızlıklarının bulunduğunu, 29 Temmuz'dan sonra aylık rutin kontrollere gitmediğinin tespit edildiğini' açıkladı.

Kaymakam'dan Eşi Yatalak olan 5 Çocuklu Kadına Şok Hareket...

Kaymakam'dan Eşi Yatalak olan 5 Çocuklu Kadına Şok...

Mardin’in Midyat ilçe Kaymakamı Ahmet Solmaz, 5 çocuğuna ve yatalak eşine bakmak için ayakkabı boyacılığı yapan Süreyya E.’ye boya sandığı hediye etmesi tepki çekti.

Metro'da takip ettiği kadını taciz etti

Metro'da takip ettiği kadını taciz etti

İstanbul Başakşehir’de metro çıkışı takip ettiği hamile kadını metrelerce takip edip yürüyen merdivende cinsel saldırı da bulunan tacizci, yakalanarak cezaevine gönderildi

Kılıçdaroğlu'nun Meclis Grubundaki Konuşmasına Erişim Engeli

Kılıçdaroğlu'nun Meclis Grubundaki Konuşmasına Eri...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın talebi üzerine, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmanın haberine erişim engeline getirildi.

Dünyanın En Mutlu Ülkesinin Başbakanı Formülü Açıkladı

Dünyanın En Mutlu Ülkesinin Başbakanı Formülü Açık...

Finlandiya'nın genç başbakanı Marin neden dünyanın en mutlu ülkesi olduklarını anlattı. Ülkesi bu seviyede olduğu için seleflerine de selam çakan Marin eşitlik ve refah seviyesini artırmakta kararlı.

Merkez Bankası Operasyonunu Berat Albayrak Yaptı İddiası

Merkez Bankası Operasyonunu Berat Albayrak Yaptı İ...

Karar gazetesi yazarı Taha Akyol, İyi Parti Grup Başkanvekili ve iktisatçı Erhan Usta'nın ekonomi ve ekonomi yönetimine ilişkin olarak paylaştığı düşünceleri köşesinde aktardı.

Yeni Yılda Haneleri Elektrik Faturaları Çarpacak

Yeni Yılda Haneleri Elektrik Faturaları Çarpacak

Kur farkının faturası vatandaşa kesiliyor. Ocak ayından itibaren uygulanacak olan kademeli elektrik tarifesi ile enerji sektöründe sanayiye uygulanan zam, milyonlarca haneye dağıtılacak.

Cumhuriyet Yazarı Orhan Bursalı'dan İşten Çıkarmalara Tepki

Cumhuriyet Yazarı Orhan Bursalı'dan İşten Çıkarmal...

Cumhuriyet yazarı Orhan Bursalı, Cumhuriyet Gazetesinde son günlerde yaşanan istifa ve işten çıkarmalarla ilgili Cumhuriyet Vakfı'na çağrıda bulundu.

Dünyamızın Geleceği TUBİTAK'ın Kutup Çalıştayında Ele Alındı

Dünyamızın Geleceği TUBİTAK'ın Kutup Çalıştayında...

Küreselleşen ısınma ve kirlenme inanılmaz bir hızla insanlığın sonunu hazırlıyor; TUBİTAK Ulusal Kutup Bilimleri Çalıştayında önemli konular ele alındı

Babacan'dan Erdoğan'a Eleştiri: Konuştukça Kur Artıyor

Babacan'dan Erdoğan'a Eleştiri: Konuştukça Kur Art...

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, “Döviz kuru arttıkça artıyor. Enflasyon arttıkça artıyor. Alım gücü ezildikçe eziliyor. Ama ülkenin yöneticisine bakıyoruz, bambaşka bir masal anlatıyor. ‘Büyüyoruz, güçleniyoruz’ diyor. Konuştukça kur artıyor" dedi.

CHP Mersin Mitingi: Kılıçdaroğlu Tayyip İstifa Sloganına Ne Dedi?

CHP Mersin Mitingi: Kılıçdaroğlu Tayyip İstifa Slo...

CHP, 'erken seçim' çağrısıyla Mersin'de ilk mitingine çıktı. Kemal Kılıçdaroğlu, miting alanında açıklamalarda bulunuyor.

Yabancı Fonlardan Destek Alan Gazeteciler Mercek Altına Alınıyor

Yabancı Fonlardan Destek Alan Gazeteciler Mercek A...

DEVA Partisi kurucu üyesi Metin Gürcan'ın 'casusluk' suçlamasıyla ile ilgili soruşturmayı yürüten Ankara Cumhuriyet Savcısı, önümüzdeki günlerde yabancı kuruluşlara para karşılığında analiz veya rapor yazan gazetecileri de mercek altına alacak.

Seval Türkeş: Saldırıların Soylu'nun himayesinde olduğu izlenimi var

Seval Türkeş: Saldırıların Soylu'nun himayesinde o...

Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş, Ankara'da anma etkinliğine düzenlenen baskına ilişkin "Bu saldırının İçişleri Bakanı'nın himayesinde yapılmış olduğu izlenimi var" diye konuştu.