• USD  32,58
  • EURO  35,00
  • BORSA  9.901,27
  • ALTIN  2.460,38
SON DAKİKA
GÜNDEM
Erdoğan, Amerikan Yahudi Toplumu Çatı Kuruluşları temsilcilerini kabul etti

Erdoğan, Amerikan Yahudi Toplumu Çatı Kuruluşları...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD temasları kapsamında Amerikan Yahudi Toplumu Çatı Kuruluşları temsilcilerini kabul etti.

Aleyna Tilki’den cadı avı çıkışı: Yaksanız da ölmem

Aleyna Tilki’den cadı avı çıkışı: Yaksanız da ölme...

LGBTİ+ karşıtı yürüyüşe tepki gösterdiği için konseri iptal edilen şarkıcı Aleyna Tilki, “Cadı avı dönemine döndük ama yaksanız da ölmem” dedi.

Kulisler hareketlendi: 8 partili yeni ittifak geliyor!

Kulisler hareketlendi: 8 partili yeni ittifak geli...

Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda kulis bilgileri peş peşe patlatıldı. Yeni kurulacak ‘8 partili ittifak’ ile ilgili çarpıcı iddialar ortaya atıldı.

Demirtaş: Cumhurbaşkanı'nın diplomasının sahte olduğu ortaya çıkarsa devlette neler olur?

Demirtaş: Cumhurbaşkanı'nın diplomasının sahte old...

Demirtaş, "Neredeyse bütün ortaokul ve lise arkadaşlarını devlette bir yerlere getirdin ama numune niyetine bir tek üniversite arkadaşını devlette bir yere yerleştirmedin? Üniversite arkadaşlarına ayıp olmuyor mu?" dedi

Erdoğan, Tunç Soyer ve gazeteci Merdan Yanardağ'ı hedef aldı

Erdoğan, Tunç Soyer ve gazeteci Merdan Yanardağ'ı...

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmanlı konusunda yaptıkları değerlendirmeler nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve gazeteci Merdan Yanardağ’ı hedef alarak, “Bunların üzerine gitmemiz lazım. Yani bu meydan o kadar boş değil. Bunu bilmeleri gerekecek” dedi.

28 yaban hayvanı para karşılığı katledilecek

28 yaban hayvanı para karşılığı katledilecek

Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, av sezonu kapsamında 7 şehirde 28 çengel boynuzlu dağ keçisi, yaban keçisi, kızıl geyiğin para karşılığında katledilmesine izin veren ihaleler düzenledi.

Sedat Peker'in evine saldırıda bir kişi tutuklandı

Sedat Peker'in evine saldırıda bir kişi tutuklandı

Sedat Peker’in İstanbul Beykoz’daki evinin önünde yaşanan silahlı saldırıyla ilgili soruşturmada gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden biri tutuklandı.

RTÜK, LGBTİ+ karşıtı videoyu özendiriyor diye beğenmemiş

RTÜK, LGBTİ+ karşıtı videoyu özendiriyor diye beğe...

Gazeteci Barış Pehlivan, RTÜK'ün AK Partili ve MHP'li üyelerinin LGBTİ+ karşıtı mitingin tanıtım videosunda 'özendiricilik' olduğu gerekçesiyle videonun revize edilmesini istediklerini yazdı.

Erdoğan: Keşke Esed Özbekistan’a gelseydi, görüşürdüm

Erdoğan: Keşke Esed Özbekistan’a gelseydi, görüşür...

Özbekistan'da bulunan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, "Keşke Esed Özbekistan'a gelseydi, görüşürdüm" dedi.

Polisler, Süleyman Soylu'ya yönelik asılan pankart için harekete geçti

Polisler, Süleyman Soylu'ya yönelik asılan pankart...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin Genel Merkezi'ne asılan 'Yerli ve milli Escobar' pankartının indirilmek istendiğini söyledi.

Bakan Kurum'dan Şok Sözler: İzmir Şu An İşgal Altında

Bakan Kurum'dan Şok Sözler: İzmir Şu An İşgal Altı...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, canlı yayın programında CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni hedef alırken "İzmir şu an işgal altında" ifadelerini kullandı.

AKP, tarihinin en kritik seçimine nasıl hazırlanıyor?

AKP, tarihinin en kritik seçimine nasıl hazırlanıy...

20 yıllık iktidarının en kritik seçimlerine hazırlanan Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) 2023 seçimlerine dönük yeni hamleleri devreye sokmaya planlıyor.

Erdoğan'lı Para Saklama Videoları Çekenlere Soruşturma

Erdoğan'lı Para Saklama Videoları Çekenlere Soruşt...

Sosyal medyada Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını kullanarak 'para saklama' videosu çeken ve yayınlayan kişiler hakkında soruşturma başlatıldı.

 Peker'in akrabası Metin Süs'e silahlı saldırı

Peker'in akrabası Metin Süs'e silahlı saldırı

Falyalı cinayeti sonrası Söylemez Kardeşler çetesinin lideri Mustafa Söylemez'in ilk görüştüğü isim olarak gündeme oturan Metin Süs, İstanbul Yeşilköy'de silahlı saldırıya uğradı.

Mel C, İstanbul'da tacize uğradığını açıkladı

Mel C, İstanbul'da tacize uğradığını açıkladı

Spice Girls üyesi Mel C ,1997 yılında İstanbul'da verdikleri konserden önce kaldıkları otelde masaj yaptırırken tacize uğradığını açıkladı.

Erdoğan'dan 6'lı Masa İçin Yeni Talimat

Erdoğan'dan 6'lı Masa İçin Yeni Talimat

AKP MKYK, önceki gün Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantının ana gündemini seçim süreci oluştururken AKP’nin 2023 seçimlerinde yürüteceği propaganda da belli oldu

Üniversitelerde çalışan asistan doktorlar iş bırakıyor

Üniversitelerde çalışan asistan doktorlar iş bırak...

Yeni Ek Ödeme Yönetmeliği'nin dışında bırakılan üniversitelerde çalışan asistan doktorlar, 15-16 Eylül’de iş bırakma eylemi yapacak.

Sedat Peker'in Beykoz'daki evine silahlı saldırı

Sedat Peker'in Beykoz'daki evine silahlı saldırı

Organize suç örgütü liderliğinden yargılanan Sedat Peker'in Beykoz'daki evine silahlı saldırı düzenlendi. Ev için el koyma kararı alınmıştı.

Efsane yönetmen Jean-Luc Godard hayatını kaybetti

Efsane yönetmen Jean-Luc Godard hayatını kaybetti

Dünyaca ünlü film yönetmeni, senarist ve sinema eleştirmeni Jean-Luc Godard, 91 yaşında hayatını kaybetti. Yönetmenin ölümünü Fransız Liberation gazetesi duyurdu.

Sağlık Bakanlığı Hasta Olmaya Da Kota Koydu: Ayda 3 Kez...

Sağlık Bakanlığı Hasta Olmaya Da Kota Koydu: Ayda...

Sağlık Bakanlığı, muayene randevularına aylık kota getirdi. Doktorlar Ergün Demir ile Güray Kılıç, vatandaşlara “30 günde en fazla 3 randevu alabilirsiniz” mesajları gönderilmeye başladığını aktardı.