• USD  32,21
  • EURO  34,99
  • BORSA  10.739,57
  • ALTIN  2.507,12
SON DAKİKA
POLİTİKA
Temel Karamollaoğlu: Hayat eve sığar ama faturalar sığmaz

Hayat eve sığar ama faturalar sığmaz

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, koronavirüs salgını kapsamında evde kalmaya mecbur olan insanlara hükümetin faturalar konusunda kolaylık sağlaması gerektiğini söyledi.

Görevden alınan HDP'li belediye başkanı tutuklandı

Önce görevden alındı, sonra tutuklandı

İÇİŞLERİ Bakanlığı'nca hakkındaki terör soruşturma nedeniyle görevden alınan Diyarbakır'ın Eğil Belediyesi eski Başkanı HDP'li Mustafa Akkul, çıkarıldığı mahkemece 'terör örgütü üyeliği'nden tutuklandı.

Türkiye, koronaya kilitlenmişken sürpriz bir anket geldi: Erdoğan mı, Gül mü?

Oyunuzu kime verirsiniz?

Türkiye, koronavirüs salgınına kilitlenmişken Optimar Araştırma şirketi yaptığı ankette katılımcılara "Cumhurbaşkanlğı seçiminde son tura Erdoğan ve Gül kalsa oyunuzu kime verirsiniz?" sorusunu yöneltti.

CHP'den 13 maddelik korona çağrısı!

CHP'den 13 maddelik korona çağrısı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Koronavirüs (Covid-19) gündemli basın açıklaması yaptı. Kılıçdaroğlu, koronavirüs ile mücadele için 13 maddelik çağrı yaprı.

HDP'li 2 belediyeye kayyım atandı

HDP'li 2 belediyeye kayyım atandı

HDP'li Batman Belediyesi ve Diyarbakır Silvan Belediyesi'ne İçişleri Bakanlığı tarafından kayyım atandı.

Saadetli vekilden hükümete çağrı! Maaşımı vermeye hazırım

Saadetli vekilden hükümete çağrı!

Saadet Partisi Konya milletvekili Abdulkadir Karaduman, "İşçilerimiz, esnaflarımız ve ücretli öğretmenlerimiz başta olmak üzere insanımız zor durumda, fon oluşturulması halinde, bir aylık maaşımı vermeye hazırım dedi.''

2. Yargı Paketi TBMM'de: İnfaz düzenlemesi gün sayıyor

İnfaz düzenlemesi gün sayıyor

AKP milletvekilleri, Hukuk Muhakemeleri Kanunu'nda değişiklik öngören 2. Yargı Paketi'ne ilişkin kanun teklifini Meclis Başkanlığına sundu. Cezaevlerini rahatlatacak olan infaz düzenlemesinin 3. Yargı Paketinde olması bekleniyor.

Türkiye'de 8 milyon işsiz var, iktidar Afrika'ya 26 milyar lira gönderecek

İktidar Afrika'ya 26 milyar lira gönderecek

CHP'li Utku Çakırözer, Afrika’ya aktarılacak bu paranın küresel salgına karşı yurttaşların korunması için bütçenin esnafın, işçinin, öğrencinin ve sağlık çalışanlarına aktarılmasını istedi.

HDP’den Erdoğan’a Koronavirüs paketi tepkisi

HDP’den Erdoğan’a Koronavirüs paketi tepkisi

HDP Koronavirüs Kriz Koordinasyon Merkezi Sözcüsü Garo Paylan, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün açıkladığı ekonomik paketin, işçi, emekçi, yoksullara bir kuruşluk destek olmadığını belirtti.

Ankara'da saat 14.00'te kritik koronavirüs toplantısı!

Ankara'da saat 14.00'te kritik toplantı

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Çankaya Köşkü'nde koronavirüs toplantısı yapılacak. Saat 14.00'da gerçekleşecek toplantıda yeni önlemler alınması beklenirken, Erdoğan'ın toplantı sonrası açıklama yapması bekleniyor.

Bahçeli, koronavirüs mücadelesini Çanakkale Zaferine benzetti

Bahçeli'nin ilginç koronavirüs çıkışı

MHP lideri Devlet Bahçeli, koronavirüs salgınına ilişkin, ”Hükümet görevinin başındadır, gerekli bütün önlemleri sırasıyla almaktadır. 105 yıl önce düşmanı def ettik, bugün de virüsü inşallah bertaraf edeceğiz.” dedi.

Temel Karamollaoğlu'ndan koronavirüs açıklaması

Temel Karamollaoğlu'ndan koronavirüs açıklaması

Koronavirüs vakalarının ardından açıklama yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Yaşadığımız bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde, tedbirlere riayet ederek aşacağımıza yürekten inanıyoruz" dedi.

CHP’li Çakırözer’den hükümete korona salgınında emekçinin haklarını koruyun çağrısı

Emekçinin haklarını koruyun çağrısı

CHP’li Utku Çakırözer salgınının çalışma yaşamını da doğrudan etkilediğine dikkat çekerek, salgın durumunda çalışmalarına ara verilen iş yerlerinde çalışan yurttaşların yaşayabileceği mağduriyetlerin de göz ardı edilmemesini istedi.

CHP’li Tanal: Erdoğan’ın limuzini 41 bin 500 TL’ye satıldı

Erdoğan’ın limuzini 41 bin 500 TL’ye satıldı

Milli Emlak Genel Müdürlüğü’ne devredilen Erdoğan’ın Hyundai marka hediye limuzininin, 41 bin 500 TL’ye satıldığı ortaya çıktı.

CHP Kurultayı erteleniyor

CHP Kurultayı erteleniyor

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, CHP2nin 28-29 Mart'ta yapılması planlanan kurultayının yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle erteleneceğini dile getirdi.

Çankaya Köşkü'ndeki 'koronavirüs' toplantısı sona erdi! İşte alınan kararlar

Çankaya'da koronavirüs toplantısı sona erdi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın başkanlığında Çankaya Köşkü'nde koronavirüse yönelik tedbirlerin ele alındığı toplantı yapıldı. Toplantıda, 9 Avrupa ülkesinden Türkiye'ye yapılan uçuşların, gece yarısından itibaren durdurulması kararlaştırıldı.

Genç Parti geri dönüyor

Genç Parti geri dönüyor

Genç Parti, teşkilatlarını kurarak seçime girme hakkını kazanmak için 21 Mart cumartesi günü Ankara'da Genel Kurul toplantısını yapacak. Cem Uzan'ın toplantıya Fransa'dan canlı bağlantıyla katılacağı öğrenildi.

Babacan'dan Davutoğlu çıkışı:  Ciddi bir ayrışmamız var

Babacan'dan Davutoğlu çıkışı

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, gazeteci Ruşen Çakır'ın Ahmet Davutoğlu sorusuna "Nihai hedefler çok önemli. Tarz, üslup, metot, yani oralarda ciddi bir ayrışmamız var." dedi.

CHP'li belediye başkanı görevden alındı

CHP'li belediye başkanı görevden alındı

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Belediye Başkanı seçilen Kadir Aydar görevden alındı.

Babacan, İnce, Kılıçdaroğlu ve Davutoğlu'nu geçti

Babacan, İnce, Kılıçdaroğlu ve Davutoğlu'nu geçti

Cumhurbaşkanlığı seçimi için yapılan anket sonuçlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 44,3 oyla ilk sırada yer alırken DEVA Partisi Genel Başkan'ı Ali Babacan yüzde 3,2 oyla Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu ve Ahmet Davutoğlu'nu geride bıraktı.