• USD  32,19
  • EURO  34,73
  • BORSA  10.165,62
  • ALTIN  2.426,61
SON DAKİKA

Acun Ilıcalı Arda'ya meydan okudu

Acun Ilıcalı Arda'ya meydan okudu

02 Şubat 2016 11:51

Ünlü Televizyoncu Acun Ilıcalı, yakın arkadaşı Arda ile ilgili duygularını açıklarken, " ben daha golcüyüm" sözleriyle şaka yaptı.


Televizyoncu Acun Ilıcalı, Barcelona'da forma giyen yakın arkadaşı Arda Turan hakkındaki düşüncelerini Fitbol dergisine yazdı. Arda'nın kişiliğine ve karakterine övgüler yağdıran Acun Ilıcalı, futbolculuğunu kendisiyle kıyaslayıp, "Ben oynasam daha golcü olurdum" dedi.

İşte Acun Ilıcalı’nın o sözleri…

Allah insana kalbine göre versin’in en güzel örneklerinden biridir Arda Turan… Kötülük nedir bilmez, yapılan kötülüklere anlam veremez, kendi gibi güzel arkadaşlarıyla güzel bir dünya kurmuştur kendisine. Şimdi o güzel dünyasında Messi’ler, Neymar’lar da var. Ben Arda’yı iyi futbolcu olduğu için değil, iyi insan olduğu için seviyorum. Onun sadece futbolculuğuna odaklananlar, aslında onun ne kadar iyi bir insan olduğunu ıskalıyor.

Barcelona’da oynamak bana nasip olmadı. Kilo fazlam var diye bu şansı kaçırdım ama Arda’nın oynaması demek benim için tam bir telafi. Gerçi ben oynasam daha golcü olurdum ama onun da top saklaması benden iyi, şimdi hakkını verelim:)


acun ılıcalı, Barcelona, arda, messi.neymar, arda tutan, fitbol dergisi
ÖNCEKİ Adele'den Trump'a: Şarkılarımı kullanma SONRAKİ MHP'de muhalifler mahkeme yolunda