• USD  32,31
  • EURO  35,06
  • BORSA  8.976,37
  • ALTIN  2.279,68
SON DAKİKA

Balıkesir'de İşkence Çetesinin Hanımağa'sı Yakaladı

Balıkesir'de İşkence Çetesinin Hanımağa'sı Yakaladı

21 Aralık 2022 10:44

Balıkesir'deki işkence çiftliği Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Çetenin esnafı haraca bağladığı ve haraç vermeyenlere işkence yaptığı ortaya çıkmıştı. Ayrıca çetenin kaçırdığı kızlara tecavüz edip parmaklarını kestiği detayı herkesin kanını dondurmuştu.


Balıkesir Edremit'te bir çetenin esnafı haraca bağlayıp vermeyenlere ise türlü işkenceler yaptığı ortaya çıkarılmıştı. Ayrıca çetenin genç kızları kaçırıp tecavüz ettikten sonra baltayla parmaklarını kestiği gün yüzüne çıkmıştı. Parmakları kesilen kızların daha sonra çeteye ait bir gazinoya çalışmak için gönderildiği öğrenilmişti. Olayla ilgili yeni detaylarda çetenin hanımağası olduğu belirtilen Rabia Dilruba C. yakalandı. Yakalanan hanımağanın çete lideri Mehmet Salih T. gibi ejderha dövmesi yaptırdığı belirtildi.

18 yaşındaki G.A. isimli genç kıza polis muhbiri diyerek tecavüz edip parmaklarını kesti. Çetenin lideri "Ejder Salih" lakaplı Mehmet Salih T. ile 7 adamı düzenlenen ilk operasyonda yakalanarak tutuklanmıştı. Polis aranan 4 firari ismi yakalamak için çeteye yönelik operasyonlarına devam etti.

Kan donduran olay! Genç kızları kaçırıp tecavüz edip parmaklarını kestiler
'HANIMAĞA' YAKALANDI
Son olarak çetenin hanımağası olduğu ileri sürülen Rabia Dilruba C., polisin düzenlediği baskın sonucu saklandığı evde yakalandı.

BALTAYLA İŞKENCE
Mehmet Salih T. gibi ejderha dövmesi yaptırdığı belirlenen Rabia Dilruba C.'nin, G.A.'ya baltayla, firari şüpheli M.B.'nin hortumla işkence yaptığı, Mehmet Salih T.'nin ise fiziki şiddet uyguladığı tespit edildi.

BELİNİ KIRDI
Sabah'ın haberine göre Rabia Dilruba C. ile birlikte yakalanan F.E. kaçmak için 4'üncü kattaki evin balkonundan atlayınca beli kırıldı. Adliyeye sevk edilen Rabia Dilruba C. de çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.


ÖNCEKİ Sağlık çalışanlarının alacağı banka promosyonu ödemesi belli oldu SONRAKİ Evde yılbaşı sofrasının maliyeti ne kadar oldu?