• USD  32,44
  • EURO  34,74
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.438,67
SON DAKİKA

Adil Öksüz Türkiye'de saklanıyor

Adil Öksüz Türkiye'de saklanıyor

30 Mart 2017 11:43

Adalet Bakanı Bozdağ, FETÖ imamı Adil Öksüz'ün ABD Konsolosluğu'ndan aranması konusunda "ABD'nin açıklamasını tatmin edici bulmadım.Bence Adil Öksüz Türkiye'de saklanıyor" dedi.


Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz darbe girişimi yakalanan daha sonra bırakıldıktan sonra sır olan Adil Öksüz hakkında A Haber'de açıklamalarda bulundu. Bozdağ şunları söyledi: "Adil Öksüz'ün ABD Konsolosluğu'ndan aranması konusunda "ABD'nin açıklamasını tatmin edici bulmadım. Adil Öksüz yakalanıp konuşulduğu takdirde, 15 Temmuz'la ilgili karanlık pek çok soru aydınlanacak. Bana göre, Adil Öksüz yurtdışına kaçırılmadı, bana göre Türkiye içinde birileri tarafından saklanıyor. FETÖ terör örgütü Adil Öksüz'ü infaz etmiş de olabilir, ama bu yönde bir bilgi yok."

FETÖ KANADA'YA MI KAÇACAK?

 Bozdağ, "FETÖ elebaşı Kanada'ya mı kaçacak? sorusuna şu yanıtı verdi: "Trump yönetimine Türkiye'nin kaygılarını ilettik. Trump gelince tedirgin oldular. Biz, Türkiye olarak kaygılarımızı ilettik, ama henüz bir cevap verilmedi, tutuklanmadı, adli bir uygulamaya maruz kalmadı. Yeni yönetimle, eski yönetim arasında bu konuya bakış açısında fark var. Ama adli işlemlerin sonucu bakımından bir değişiklik yok."


abd, bekir bozdağ, adalet bakanı, fetö, konsolosluk, adil öksüz
ÖNCEKİ Fırat Kalkanı Harekatı sona erdi SONRAKİ Booking.com yasağı resmen başladı