• USD  32,46
  • EURO  34,85
  • BORSA  10.082,77
  • ALTIN  2.440,43
SON DAKİKA

Afgan Sığınmacı 11 buçuk yaşındaki Kızı Kaçırdı

Afgan Sığınmacı 11 buçuk yaşındaki Kızı Kaçırdı

23 Nisan 2021 14:40

Manisa'da 11 buçuk yaşındaki kız çocuğu Afgan uyruklu şahıs tarafından 11 gün önce kaçırıldı. Jandarma ve polis ekipleri kız çocuğunu ve onu kaçıran Afgan uyruklu şahsı her yerde arıyor.


Olay Manisa’nın Salihli İlçesinde Emirhacılı Köyünde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, 08 04 2021 tarihinde Salihli İlçesindeki yaşadıkları çiftlik evinden akşam saatlerinde hayvanlara su vereceğim diyerek evden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı.

Emirhacılı Köyünde  Döne Nur Banaz üvey babası ve annesiyle  beraber çiftlikte çalışıyorlardı. Yine aynı yerde çalışan Afgan uyruklu Nagıp Cahit Yusufi (22) ise aileye sıkı ilişkiler kurdu.

Afgan uyruklu şahsın, aileye yakınlık kurduğu ve bunu da fırsat bilerek kız çocuğunu ikna etti.

121 buçukyaşındaki Döne Nur Banaz’ın iddialara göre Afgan uyruklu Nagıp Cahit Yusufi tarafından kaçırıldığı ve 11 gündür kendisinden haber alınamadığı öğrenildi.

Kız çocuğunun yanında evden kaçarken annesine ait ziynet eşyaları aldığını, Afgan uyruklu şahsın, çocuklarını yurt dışına kaçırmaya çalıştığını iddia etti.

Jandarma ve polis ekipleri kız çocuğunu ve onu kaçıran Afgan uyruklu şahsı her yerde arıyor.

Manisa Gündem Haber


ÖNCEKİ Thodex'in kurucusu ile MHP'li vekilin oğlu ortak çıktı! SONRAKİ Ermeni Patriği :Halkımızın Acıları Politik Malzeme Yapılmasın