• USD  32,21
  • EURO  35,12
  • BORSA  10.158,63
  • ALTIN  2.472,29
SON DAKİKA

Ağlayan kız mezarlığına vatandaş akını

Ağlayan kız mezarlığına vatandaş akını

05 Mayıs 2018 13:01

Önce Çorum, ardından Türkiye, günlerdir mezarlığa gidip ağlayan bir kızın gizemini konuştu. Mezarlık günlerdir meraklı vatandaşlar ve okuldan kaçan öğrencilerin akınına uğrar oldu


Her şey 26 Nisan’da, vatandaşların akşam 21.00’den sonra Çorum Merkez Ulu Mezarlık’tan ‘bir kızın ağlama sesinin geldiği, bir kabrin başında her gece dua ettiği’ ihbarı ile başladı. Yapılan ihbarın ardından polis harekete geçti. Ne mezarlık görevlileri ne de polis ekipleri yaptıkları aramalarda herhangi bir ipucuna rastladı.

Ancak bir vatandaşın çektiği videoda görünen siyah kıyafetli, çıplak ayaklı bir kızın ‘esrarengiz kız’ olabileceği konuşuldu. Haber yayıldıkça merak da arttı. Mezarlığı ziyaret edenlerin sayısı katlandı da katlandı. Gündüz okuldan kaçan öğrenciler, gece de meraklılar mezarlığı doldurdu. Çitleri aşıp içeriye girmek isteyenlere polis engel olmak zorunda kaldı. Ancak polisin müdahalesine rağmen ilgi de sayı da artmaya devam etti.

Gazete Habertürk'ten Uzay Kesmen Çorum’un Çepne Mahallesi’ndeki Ulu Mezarlık’ta 26 Nisan’dan beri efsaneye dönüşen 17-18 yaşlarındaki esrarengiz kızın izini sürdü, mezarlıkta yaşananları gözlemledi...

 MEZARLIKTA KOVALAMACA

Mezarlık çevresinde daha önce arama yapan polis, mezarlığa giden yolu emniyet şeridiyle kapattı. Polis, saat 20.00’den sonra ziyaretçi alımının yasak olduğu mezarlıkta adeta ‘hayalet avcısı’ avına çıktı. 14-15 yaşlarındaki çocuklar, mezarlığın demir bariyerlerinden içeri atlayıp ellerindeki telefonların ışıklarıyla önceki gece yine gizemli kızı aradı. Mezarlıkta zaman zaman polis ve mezarlık görevlileriyle çocuklar arasında kovalamaca yaşandı.


Mezarlık, polis, öğrenci, vatandaş, çorum, ağlayan kız
ÖNCEKİ Lüks villayı uyuşturucu tarlasına çevirdiler SONRAKİ Türkiye'den ABD'ye sert Afrin yanıtı