• USD  32,52
  • EURO  34,89
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.443,28
SON DAKİKA

Ahmet Çakar'dan gündem yaratacak iddia: Siyaset değil başka tezgah var

Ahmet Çakar'dan gündem yaratacak iddia: Siyaset değil başka tezgah var

17 Şubat 2020 20:52

Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor'u 1-0 yendiği maçın ardından açıklamalarda bulunan eski hakem Ahmet Çakar, "Siyasetle alakası yok. Başka bir güç var. Başka bir tezgah var. Nihat Özdemir tezgah olmadığını ispatlamak zorunda." dedi.


Beyaz Tv yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, Galatasaray- Yeni Malatyaspor maçının ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Seri'nin pozisyonuna penaltı çalmayan Alper Ulusoy'u çok sert bir şekilde eleştiren Çakar, "VAR hakeminden tık yok. Buna mukabil Malatya'nın kazandığı penaltıdan 50 metre geriye alıyorlar. Seri çok net topu elle kesiyor. MHK'nın derhal bugün görevden alınmaları lazım" diye konuştu.

"NİHAT ÖZDEMİR İSPATLAMAK ZORUNDA"

Ahmet Çakar, "Dün Fenerbahçe'nin yediği goldeki açık el bilerek, istenerek mi pas geçildi? beIN Sports tekrarlamadı ama o beni ilgilendirmez. Siyasetle alakası yok. Başka bir güç var. Başka bir tezgah var. Nihat Özdemir tezgah olmadığını ispatlamak zorunda." ifadelerini kullandı.


spor, galatasaray, Ahmet Çakar, Yeni Malatyaspor
ÖNCEKİ Hayvan Hakları İzleme Komitesi Ocak ayı raporunu açıkladı SONRAKİ Proje bana ait diyen Bakan Pakdemirli: Sığırlar SMS atacak!