• USD  32,58
  • EURO  35,03
  • BORSA  9.839,16
  • ALTIN  2.460,44
SON DAKİKA

Ahmet Hakan: Akşener birdenbire mağdur oldu

Ahmet Hakan: Akşener birdenbire mağdur oldu

06 Ekim 2018 12:31

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, MHP ile İyi Parti arasında yaşanan gerginliğin, İyi Parti Meral Akşener'in 'işine yaradığı' yorumunda bulundu.


MHP'li bir grubun perşembe gece Akşener'in evinin önünde toplanmasıyla birlikte 'işin renginin değiştiğini' söyleyen Hakan yazısının ilgili kısmında şu yorumu yaptı: 

"Akşener birdenbire mağdur oldu. En azılı Akşener karşıtları bile 'Gece vakti bir kadın siyasetçinin evinin önünde toplanmak delikanlılığa sığmaz' dediler. Örf, adet, anane, töre… Bütün bunlar anımsandı.  Akşener'in kapıya çıkıp protestocu gruba "Gelin lan gelin!" diye bağırması, seçimin ardından epey hırpalanan Akşener imajının bir parça toparlanmasına yol açtı.  Hepsinden önemlisi… Uzun süredir gündem olamayan Akşener, 'küt' diye bir numaralı gündem oldu. Ben olsam Devlet Bahçeli'nin yerine… Gecenin bir vaktinde Akşener'in evinin önüne toplananlarla ilgili olarak şu iki şeyi düşünürdüm: BİR: Bunlar ya akılsız dost… İKİ: Ya da ajan provokatör…"

Ahmet Hakan, Kirazlıtepe'deki Esentepe Camisi'ni cemaatin itirazlarına rağmen yıkan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'i de 'son günlerin en başarısız belediye başkanı' ilan etti.

Hakan, "Onlarca cami yapmış, kentsel dönüşümde camileri hep öncelemiş bir belediye başkanı olarak… Adını resmen "Cami yıkan belediye başkanı"na çıkardı. Üstelik tam da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın camiler üstünden CHP'ye yüklendiği bir günde yaptı bunu" yorumunda bulundu

 
 


meral akşener, mhp, ahmet hakan, kiazlıtepe
ÖNCEKİ Dövizden TL’ye geçişin ayrıntıları belli oldu SONRAKİ Ankara'da skandal görüntüler