• USD  32,34
  • EURO  34,81
  • BORSA  10.276,88
  • ALTIN  2.393,53
SON DAKİKA

AK Parti ve CHP Cunda için biraraya geldi

AK Parti ve CHP Cunda için biraraya geldi

16 Şubat 2017 12:04

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın imara açılması konusunda AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ve CHP'li Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ortak itiraz geldi.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan gelen doğal sit alanları ile ilgili yazıda Ayvalık Adaları Tabiat Parkı sınırları içinde bulunan Pateriça, Hakkıbey Yarımadası, Çiçek Adası ve Alibey Adası’nın bir bölümü olmak üzere toplam 72 alandaki mutlak koruma alanlarının, imara açılmasıyla ilgili görüş sorduğu Ayvalık Belediye Meclisi’nin ardından konunun önümüzdeki günlerde Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde de masaya yatırılacağı ve parkın imara açılmaması için Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur da Ayvalık Belediyesi ve Ayvalık halkı ile aynı görüşte olduğunu söyledi.

AK Parti ve CHP bir arada... Cundadaki imar projesine itiraz

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur beraberinde Büyükşehir Belediyesi İmar Dairesi yetkilileriyle birlikte, Ayvalık Belediyesi’ne gelerek ilçe genelindeki imar konularında Belediye Başkanı Rahmi Gençer ve ekibi ile görüş alışverişinde bulundu. Ayvalık Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen toplantıda; Belediye Başkan Yardımcıları Gökay Bacan, Ahmet Erkal, AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp, Ayvalık Belediyesi’nin Ak Partili Meclis Üyeleri; Sinan Oğuz Başkurt, Ali Gür ve Ufuk Turan da hazır bulundu.

"AMACIMIZ AYVALIK'I DÜNYA MARKASI YAPMAK"

Toplantı öncesinde; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın ilçede tepkilere neden olan Ayvalık Adaları Tabiat Parkı ile ilgili belediyeden görüş istenmesine ait yazısı da değerlendirildi. Toplantıda konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ayvalık’ı önemsediklerini vurgulayarak, amaçlarının bu nadide ilçeyi dünya markası yapmak ve bu yönde de ilçedeki alt yapı, su ve benzeri sorunlarını ortadan kaldırmak olduğunu vurguladı.


chp, ak parti, Balıkesir, çevre, cunda, ayvalık, şehircilik, hakan kayaalp
ÖNCEKİ Cumhurbaşkanı Erdoğan umre yaptı SONRAKİ Emekliye promosyon ödemeleri başlıyor