• USD  32,38
  • EURO  34,71
  • BORSA  10.096,31
  • ALTIN  2.406,34
SON DAKİKA

Akşener: Esnafın durumu facia

Akşener: Esnafın durumu facia

22 Kasım 2020 14:37

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, üye katılım töreninde konuştu. Ekonomik duruma dikkat çeken Akşener, "CHP'ye, AKP'ye, İyi Parti'ye oy veren esnafın durumu facia!" dedi.


İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ekonomik duruma dikkat çekerek, "CHP'ye, AKP'ye, İyi Parti'ye oy veren esnafın durumu facia!" dedi.

Akşener, “Ailemize katılan bizi güçlendiren, pek çok şeyi göze alıp bizimle yol yürümeye karar vermiş arkadaşlarımızla beraberiz. Ankara il Başkanımızın, Teşkilat başkanımızın bütün milletvekillerimizin şahsında teşekkür ediyorum.

Bu partiyi 7’den 77’ye göğüs gerdik hep birlikte kurduk, pek çok şeye göğüs gerdik. Kraldan çok kıralcı olanlar ellerindeki kocalan bir sopayla İyi ailesi içerisinde yer almak isteyen herkesin kafasına o sopayı indirmeye çalıştılar ve indirdiler.

Bu salonu şereflendiren sizler Türkiye’nin her tarafında aynı iradeyi gösterdiniz, Türkiye’nin partiler siyasi tarihine bakıldığında en hızlı en çabuk ve para yok cep delik cepken delik bir şekilde imece usulü ile Türkiye’nin her tarafında teşkilatlanıp seçime girme hakkı kazanmış bu partiyi altı ayda bu insanlar seçime hazır hale getirdi.

Bunu ben bu dünyadan göçünceye kadar anlatacağım, aklım başımda olduğu sürece her mikrofona konuştuğumda anlatacağım. Bu bir cesurlar öyküsüdür, iyiler öyküsüdür. Bu hikâye başlı başına doktora mastır tezleri yaptırılacak bir hikâyedir. Onun için bütün arkadaşlarıma en kalbi teşekkürlerimi sunarım, Allah razı olsun derim çünkü buna çok kalpten inanıyorum. Her biriniz birer cesur bir iyi insansınız." diye konuştu. 


meral akşener, türkiye, esnaf
ÖNCEKİ Şarkıcı Ege'den kötü haber SONRAKİ Erdoğan: İlave tedbirler gelebilir