• USD  32,51
  • EURO  34,90
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.438,32
SON DAKİKA

Ali Babacan: Partiyi kurduk,uyarılar aldık

Ali Babacan: Partiyi kurduk,uyarılar aldık

25 Mayıs 2020 13:16

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Halk TV’de soruları yanıtladı.


Babacan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Ülkenin durumu çok kötüydü ben o zaman iş dünyasındaydım. İkna ettiler beni, siyasete girdim. Yakın çevremden çok tepki. Ülke için bir mecburiyet bildim, iyi de oldu. O dönem iki yılda Türkiye’nin çehresi çok hızlı değişti. Enflasyonu tek haneye indirdik.

"PARTİYİ KURDUK UYARILAR ALDIK"


Milyonları ilgilendiren güzel şeyler yapmanın hissi çok güzel. Bugün de aynı tablodayız, ekonomi kötü, bir korku iklimi var. Bu ülke için bir şeyler yapma umuduyla bu partiyi kurduk. Yine uyarılar geldi “Siz ne yapıyorsunuz” dediler. “Karşınızda devlet gücü var, bunu size karşı kullanırlar” dediler, biz niyetimize güveniyoruz.

"ANA AKIM MEDYA BİZİ GÖRMEZDEN GELİYOR"

Halk ikna olursa bizi destekler. Önemli olan vatandaşımızın bizi tanıması bilmesi. Ne olacak ki her şeyi göze aldığınızda o korku dağılıyor. Tutuklanma riskinde de bahsettiler. “Git kendi işinle uğraş” dediler ama ülke bu haldeyken içimiz el vermez. Kararı vereli bir yılı geçti, parti kuralı iki ay geçti. Bunların hiçbiri olmadı ne bir tehdit aldık ne başka bir şey. Ama ana akım medya bizi görmezden geliyor. Bundan şikayet edemeyiz. Biz çalışacağız gereğini yapacağız.

 


parti, ali babacan
ÖNCEKİ ANAR'ın anketinde dikkat çeken sonuçlar SONRAKİ AKP ve MHP istemeyince İBB sosyal yardım başvurularını durdurdu