• USD  32,44
  • EURO  34,73
  • BORSA  9.930,98
  • ALTIN  2.440,99
SON DAKİKA

Arda Turan'dan Galatasaray'a mesaj

Arda Turan'dan Galatasaray'a mesaj

03 Mayıs 2020 10:35

Başakşehir ile sözleşmesini feshettikten sonra boşta kalan Arda Turan, altyapısından yetiştiği Galatasaray’a mesaj gönderdi. Tecrübeli oyuncu, ilk tercihinin sarı kırmızılı formayı giymek olduğunu söyledi.


Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in isteğine rağmen, kulüp başkanı Mustafa Cengiz’in şerh koymasıyla transferi gerçekleşmeyen Arda Turan, bir kez daha Galatasaray’a mesaj yolladı. Bir özel televizyonun sahur programına canlı bağlanan 33 yaşındaki futbolcu, hocaların transferiyle ilgili soruları üzerine, “Önce sağlığımıza kavuşalım hayırlısıyla, Allah izin verirse temmuzun başında ikinci evladımızı da kucağımıza alacağız, ondan sonra ailemle oturup bir karar vermek istiyorum. Tabii ki her zaman söylediğim gibi Galatasaray beni yetiştiren kulüp, benim yuvam, camiam. Her zaman ilk tercihim orada oynamak, orada bitirmek, ama hayırlısı diyelim hayırlısı olsun” cevabını verdi.

GALATASARAY OLMAYINCA...

Barcelona’dan kiralık olarak gittiği Başakşehir’le olan sözleşmesini devre arasında fesheden Arda Turan, Galatasaray’a dönemeyince boşta kalmıştı. Bu sezon sonunda bonservisini eline alacak olan tecrübeli futbolcu, son kararını Sarı-Kırmızılı kulübün tavrına göre belirleyecek.


galatasaray, arda turan
ÖNCEKİ Gelecek Partisi il başkanı kumar partisinde basıldı SONRAKİ Belediyeye 11 lüks araç bağışlandı