• USD  32,44
  • EURO  34,74
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.438,67
SON DAKİKA

Arena'da hazan mevsimi! Galatasaray 1-1 M.İ. Yurdu

Arena'da hazan mevsimi! Galatasaray 1-1 M.İ. Yurdu

13 Eylül 2015 09:29

İlk iki haftada 5 puan kaybeden, Konya galibiyeti ile ise çıkış başlatan Cimbom, sonuncu Mersin İY. karşısında zafer serisi yakalamaya niyetliydi. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı... Aslan, kaleci Muammer'in devleştiği mücadelede 2 puan daha bıraktı, taraftarını kahretti


Galatasaray'da hüzün... Sarı-kırmızılı takım, taraftarı önündeki maçta lig sonuncusu Mersin İdman Yurdu'nu geçemedi. Transferde sönük kalan, üstüne bir de Felipe Melo'yu kaybeden Cimbom, ligdeki 4. maçında 2'si TT Arena'da olmak üzere 3. kez takıldı. Aslan'ın, dört hafta sonundaki puan kaybı ise 7'ye ulaştı. Çok iyi direnen Mersin İdman Yurdu ise bu sezon ilk kez puanla tanıştı.

KALECİ GEÇİT VERMEDİ
37'de Yasin'in ceza sahası içinde düşürülüşünde sarı- kırmızılılar penaltı bekledi ancak hakem oralı bile olmadı. 49'da Welliton, Mersin'i öne geçirdi. Galatasaray, bu gole 1 dakika sonra Podolski ile yanıt verdi. 1-1'den sonra Cimbom galibiyet için yüklendikçe yüklendi ancak kalesinde devleşen Muammer Zülfikar'ı geçemedi. Uzatmalarda Selçuk ve Vederson kırmızı kart gördü.

Fotomaç


galatasaray, süperlig, arena, 1-1, berabere, mersin idman yurdu, lig
ÖNCEKİ Devlerden buraya kadar! Fransa 76-53 Türkiye SONRAKİ Diyarbakır ve Şırnak'ta polise saldırı: 3 şehit