• USD  32,53
  • EURO  34,87
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.439,59
SON DAKİKA

Atalay Filiz kimdir? Atalay Filiz en son nerede görüldü?

Atalay Filiz kimdir? Atalay Filiz en son nerede görüldü?

07 Haziran 2016 15:47

Türkiye gündemine bomba gibi düşen ve son yılların en büyük cinayet haberlerine adını yazdıran Atalay Filiz son dakika haberleri ile herkes bu şahıs hakkında neler olup bittiğini öğrenmek istiyor.


Seri katil Atalay Filiz Son Dakika haberlerinde adından söz ettiriyor. Atalay Filiz en son nerede görüldü? Atalay Filiz Yakalandı mı? Ayrıca herkes Atalay Filiz kimdir sorusunu da merak ediyor.

Ülkede o kadar çok adı duyuldu ki Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bile Atalay Filiz ile ilgili bir yayın bile yaptı. Polis ve Jandarma ile İstihbarat ekipleri Atalay Filiz nereye kaçacağı ve gidebileceği yolları sıkıca kontrol etmeye başladı. Atalay Filiz en son nerede görüldüsorusuna cevap veren emniyet güçleri İzmir Bornova yakınlarında görüldüğünü söyledi. Emniyet Genel Müdürlüğü, İzmir’e özel cinayetlerle ilgilenen birim görevlendirdiğini de açıkladı. Atalay Filiz belediye otobüsünün kameralarına yakalanmış ve çok rahat tavırları ile herkesin aklında soru işareti bırakmıştı.

Organ mafyası ya da insan kaçakçıları ile internet üzerinden irtibata geçmek için bir internet cafeye girmiş ve polis o güvenlik kamera görüntülerine de ulaşmıştı.  Polis ekipleri ayrıca günlük ev satışlarını da sürekli kontrol altına alıyor. Atalay Filiz babası“oğlumla bayadır görüşmüyoruz, haberleri duyunca şok oldum” dedi. Atalay Filiz ile ilgili polis ihbar hattına 6 bine yakın ihbar geldiği bildirildi. Atalay Filiz İzmir’de bir kadın avukat ile görüştüğü ve polisin avukatın ifadesini aldığı bildirildi. Atalay Filiz yakalandı mı sorusunun cevabı ise şimdilik hayır olarak belirtebiliriz.

Atalay Filiz Kimdir?

İstanbul’da öldürülen tarih öğretmenin katil zanlısı olarak polis tarafından aranmaktadır. Atalay Filiz ailesi ve babası konuyla ilgili fazla açıklamada bulunmuyor. Kız kardeşi bulunan Atalay Filiz Galatasaray Lisesi’ni bitirmiştir. 5 sene Fransa’da yüksek lisans yaptı ve Ankara’ya döndü. Ardından ise seri katil olarak cinayetlere başladı.


atalay filiz, seri katil, atalay filiz kimdir, atalay filiz son dakika
ÖNCEKİ Giresun'da 1 terörist öldürüldü SONRAKİ Hidayet Türkoğlu, görevini bıraktı