• USD  32,44
  • EURO  34,74
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.438,67
SON DAKİKA

Atalay Filiz'e istenen ceza belli oldu

Atalay Filiz'e istenen ceza belli oldu

05 Ekim 2017 15:16

Atalay Filiz, davasında savcı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi. Atalay Filiz, 3 kişiyi tasarlayarak öldürmekten yargılanıyor.


Seri katil" Atalay Filiz hakkında istenen ceza belli oldu. Savcı Atalay Filiz için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Tuzla'da kayıp olarak aranan 2 çocuk annesi tarih öğretmeni Fatma Kayıkci'nin cesedi, 28 Mayıs'ta evinin yakınındaki çalılıkların arasında bulunmuştu. 17 gün firari olan ve İzmir'de yakalanan Filiz'in, 2013 yılında o dönem tümgeneral olan Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ve kız 


arkadaşı Elena Radchikova'nın Ankara'da öldürülmesi olayına karıştığı da belirlenmişti. Filiz, 13 Haziran günü çıkarıldığı mahkemece Fatma Kayıkci'nın ölümüne ilişkin "Tasarlayarak kasten öldürme" suçundan tutuklanmıştı. Filiz hakkında "Bir suçu gizlemek, delillerini ortadan kaldırmak veya işlenmesini kolaylaştırmak ya da yakalanmamak amacıyla tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet ve "Kişinin malını koruyamayacak durumda olmasından veya ölmesinden yararlanarak nitelikli hırsızlık" suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

 


ankara, hırsızlık, fatma kayıkçı, atalay filiz, seri katil
ÖNCEKİ Polisin yanı başında kazmalarla saldırdılar SONRAKİ Melih Gökçek ne zaman istifa edecek ?