• USD  32,21
  • EURO  34,86
  • BORSA  10.218,58
  • ALTIN  2.444,47
SON DAKİKA

Ayşe Öğretmen: Ben de mağdur oldum

Ayşe Öğretmen: Ben de mağdur oldum

14 Ocak 2016 11:20

'Beyaz Show'a bağlanarak bölgede yaşanan olaylar ve yapılan operasyonlarla ilgili yorumlar yapan Ayşe öğretmen ifade verdi.


Beyaz Show’a bağlanarak bölgede yaşananlarla ilgili yaptığı konuşmanın ardından hakkında soruşturma başlatılan Ayşe Çelik adlı kişi hakkındaki soruşturma “yetkisizlik” kararıyla Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderildi. Soruşturma dosyasında Dicle Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim Öğretmenliği bölümü mezunu olduğunu anlatan Çelik, ifadesinde şunları söyledi:

“Terör örgütünün faaliyetlerini meşru göstermek gibi bir amacım yoktu. Terör propagandası yapma amacım da yoktu. Çalışıyor olmasam da mesleğim öğretmenlik. Konuşmalarım saptırıldığını ve örgüt propagangadası yapmışım gibi bir hava oluşturulduğunu düşünüyorum. Kendi istediğim ve irademle yaptığım bir konuşmaydı. PKK’nın yapmış olduğu hiçbir eylemi kesinlikle tasvip etmiyorum. Bunları televizyonda söyleyemedim. Söz konusu eylemler nedeniyle ben de mağdur oldum. Suçlamaları kesinlikle kabul etmiyorum.”


pkk, beyazıt öztürk, beyaz show, ayşe çelik, ayşe öğretmen
ÖNCEKİ Cem Ceminay da tweet kurbanı oldu SONRAKİ Erdoğan: Kendilerine akademisyen diyen...