• USD  32,44
  • EURO  34,74
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.438,67
SON DAKİKA

Azarcı doktora soruşturma

Azarcı doktora soruşturma

21 Haziran 2016 20:15

Engelli yaşlı adama hakaret eden doktorun görüntüleri sosyal medyayı ayağa kaldırınca İzmir Tabipler odası doktor hakkında soruşturma başlattı,


İZMİR’deki bir sağlık ocağında, bir doktorun, odasına giren yaşlı hastaya bağırması, sosyal medyada tepkiye neden oldu. İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, doktor hakkında soruşturma başlattı.

İddiaya göre, geçen 17 Haziran’da, İzmir’in Kemalpaşa İlçesi’ne bağlı Bağyurdu Mahallesi’ndeki 9 nolu Aile Sağlığı Merkezi’nde, doktor yemek saatindeyken ilaç yazdırmak için gelen 70 yaşındaki bedensel engelli E.G., doktorun odasında beklemeye başladı. Yemekten dönünce odasında hastayı gören Doktor B.T. bağırarak dışarı çıkmasını söyledi. Doktor B.T., yaşlı hastaya "Bir şeyim kaybolursa seni şikayet edeceğim" diye bağırdı. Yaşlı adamın, "Ara, her şeyini kontrol et, ondan sonra şikayet edersin" sözleri üzerine daha da sinirlenen doktor "Saygısız, sizden mi öğreneceğiz insanlığı biz? İnsan bir ’Kusura bakma der’, mahçup olur. Bütün cüzdanımı boşaltmışsındır belki, ne bileyim içeri girip oturacağını ben" diye bağırdı. E.G.’nin cüzdanını kontrol etmesini söylemesi üzerine ise doktor, "Bir şeyim eksik olsun göreceğim, seni bulacağım ben, hiç merak etme..." dedi.


izmir, doktor, kemalpaşa
ÖNCEKİ Hükümetten sürpriz Firuzağa çıkışı SONRAKİ Çek'leri dağıttık : 0-2