• USD  32,58
  • EURO  35,01
  • BORSA  9.882,29
  • ALTIN  2.463,03
SON DAKİKA

Aziz Yıldırım tribünde çılgına döndü

Aziz Yıldırım tribünde çılgına döndü

27 Mayıs 2016 08:02

Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray'a 1-0 mağlup olduğu maçtan sonra yaptığı açıklamalarda çok sert ifadeler kullandı.


ziz Yıldırım maçın ardından stat çıkışında açıklama yaptı. Türkiye Kupası finali oynadıklarını ve kaybettiklerini dile getiren Yıldırım, ilk devre kötü, ikinci devre de iyi oynayıp gol atamadıkların söyledi.

Sahada takımın kazanmanın ve kaybetmesinin önemli olmadığını aktaran Yıldırım, Türkiye'de herkesin bazı gerçekleri görmesi gerektiğini belirtti. Statta taraftarın küfür ettiğine dikkati çeken Yıldırım, "15 bin kişi anamıza küfür ediyor. 15 bin, 25 bin kişi futbolcularımıza küfür ediyor. Camiamıza 15-20 bin kişi küfür ediyor. Peki Fenerbahçeseyircisi küfür ediyor mu? Yok. Bir kaç kişi ediyorsa, onu da yanındakiler susturmaya çalışıyor. Ben müdahale ediyorum, yapmayın etmeyin, hallediyoruz" dedi.

ERGİN ATAMAN'A TEPKİ

Basketbol takımının dün Galatasaray ile oynadığı kupa maçına değinen Yıldırım, Galatasaray'ın ve milli takım antrenörü Ergin Ataman'ın seyirciyi tahrik etmek için elinden geleni yaptığını söyledi. Ataman'ın kazanamayacağını bildiği için bazı davranışlar sergilediğini anlatan Yıldırım, "Fenerbahçe daha iyi takım, kaybedecek. Kazanmanın yolu ne? İnsanları orada tahrik etmek. Hedefi, sahayı kapattırmak, boşaltmak. O şekilde de kazanmak. Oyuncuya, seyirciler tepki koyuyor. Alıyor, yarım dakika yanında oturtuyor. Sonra sahaya sürüyor. Millet yine tepki koyuyor. El, kol hareketleri yapıyor" diye konuştu.

"FETHULLAH GÜLEN'İN GALATASARAY'I ŞAMPİYON ETTİĞİ SÖYLENİYOR"

Galatasaraylılara seslendiğini belirten Aziz Yıldırım, şunları söyledi:
"Aziz Yıldırım şike yapmadı. Benim şike yaptığıma dair her türlü belge, bilgiyi ortaya koyalım. Bir Allah'ın kulu benim şike yaptığımı, bir kulübe ya da oyuncuya para verdiğimi veya başka bir işlem yaptığımı ispat ederse, kendimi köprüden atarım. Bunu UEFA'da da söyledim, bugün de söylüyorum, yarın da söyleyeceğim. Ama Galatasaray şike yaptı. Şikeyi bu ülkeye sokan Galatasaray. 8-0'ları unuttu mu herkes? Benim bu olaylarda bir tane Allah'ın kulu diyebilir mi para aldık? Kimse söyleyebiliyor mu? Fenerbahçe camiası geldi, şöyle teklif etti, böyle teklif etti diye. Söylemezler, çünkü öyle bir şey yok. Sivas'a paralar gitti. Emenike gelmiş, paraları sayarken fotoğrafçektirmiş. Nerede bunlar? Bizi yargılayanlar, hapse atanlar hepsi dışarıda. 2000 yılında Fethullah Gülen'in dua ederek Galatasaray'ı şampiyon yaptığı söyleniyor. Biz de böyle bir şey yok. Bugün Avrupa'da üç tane final four oynamış bir kulübüz."


galatasaray, fenerbahçe, azizi yıldırım, şikei, Tribün
ÖNCEKİ Bharara: Zarrab rüşvetle işini görür SONRAKİ Takıntılı hayrana hapis istemi