• USD  32,56
  • EURO  34,92
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.443,45
SON DAKİKA

Bahçeli: Biz Mafyayı Tanımayız, Mafyayı Takmayız

Bahçeli: Biz Mafyayı Tanımayız, Mafyayı Takmayız

18 Mayıs 2021 12:32

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Eski CHP milletvekili Dursun Çiçek'in "Cumhurbaşkanlığı seçiminde Millet İttifakı'nın kazanması için ikinci turda HDP'ye bir iki bakanlık vadedilebilir" ifadesine tepki gösterdi.


Zillet ittifakının omurgası HDP’dir" diyen Bahçeli, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi.

"Cumhur İttifakı’nın üçüncü ortağının mafya olduğunu söyleyen CHP Genel Başkanı, bize kalırsa önce kendine bakmalı, irtibatlarını gözden geçirmelidir. Terör örgütüyle ittifak kuran bir partinin mafyadan dertlenmesi yüzsüzlüktür" diyen Bahçeli, "Biz mafyayı tanımayız, mafyayı takmayız, mafyadan da anlamayız. Cumhur İttifakı, cumhurla birliktedir. Cumhur İttifakı, Cumhuriyet’in kuruluş felsefesiyle bezenmiştir. Çeteler CHP’nin yoldaşı, uyuşturucu baronları CHP’nin yandaşı, DHKP-C, PKK, FETÖ CHP’nin fiili ortağıdır" sözlerini kaydetti.

Eski CHP milletvekili Dursun Çiçek, CNN Türk'te katıldığı canlı yayında, "Cumhurbaşkanlığı seçiminde Millet İttifakı'nın kazanması için ikinci turda HDP'ye bir iki bakanlık vadedilebilir" ifadelerini kullanmıştı. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin de söz konusu açıklama sonrası, "Sicili temiz, İyi Parti ve diğer milliyetçi kesimin, kimsenin itiraz edemeyeceği, PKK ile bağlantısı olmayan biri 2. tur için vadedilebilir. Dolayısıyla HDP seçmeni fire vermeden milletvekili adayına oy verebilir" sözlerini kaydetmişti.


devlet bahçeli, iyi parti
ÖNCEKİ Muharrem İnce: Ne Cumhur ne Millet, tek yol Memleket SONRAKİ Meclis Sular Altında Kaldı