• USD  32,34
  • EURO  34,81
  • BORSA  10.276,88
  • ALTIN  2.393,53
SON DAKİKA

Bahçeli: Cami yakan şerefsizler...

Bahçeli: Cami yakan şerefsizler...

15 Aralık 2015 11:26

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirdi.. Rusya'nın PKK'ya destek verdiğini belirten Bahçeli "Putin yönetimi uzlaşmaz ve küstah politikalar güdüyor" dedi.


Başika'daki Türk askeri kampına ilişkin de açıklamalarda bulunan MHP Lideri " Türkiye'ye meydan okuyanlar ABD Irak'ı işgal edince neredeydiler" dedi..

Bahçeli, Rusya krizi ile ilgili, "Putin yönetimi tehdit hacmini genişletiyor. Putin yönetimini uzlaşmaz ve küstah politikaları var. Biz bu konuda gerekli. Rusya PKK'yı destekliyor. Düşmanca tutum sergiliyor. Uçak düşürmeyi fırsata çeviriyor. Tansiyon oldukça yüksektir." yorumlarında bulundu.

Başika'daki Türk askeri kampına ilişkin de şöyle konuştu: Irak'taki farklı çevreler Türk askerini işgalici diye tasvir etti... Türk bayrağını Bağdat'ta yakmışlardır. Bu alçaklığı kınıyoruz. Türk bayrağına saldıranlar ABD Irak'ı işgal edince neredeydiler? Kadınlara tecavüz edilirken neredeydiler? Türkiye'ye meydan okuyanlar hangi delikteydiniz? Irak'ın toprak bütünlüğü bizim için hayati önemdir. Aynı saygının Türkiye'ye de gösterilmesi mecburiyeti var. Türk askerini davet eden bu ülkedir.. Son derece normaldir, büyütülecek yanı yoktur.


Irak, rusya, devlet bahçeli, suriye, mhp, türkiye, vladimir putin, rus uçağı, Musul, başika kampı
ÖNCEKİ Irak'ın toprak bütünlüğünü tehdit etmiyoruz! SONRAKİ Yıldırım Demirören'in ibrası iptal edildi!