• USD  32,44
  • EURO  34,74
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.438,67
SON DAKİKA

Bahçeli suikast ihbarı iddialarını doğruladı

Bahçeli suikast ihbarı iddialarını doğruladı

03 Ocak 2017 11:25

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendisi ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'na suikast ihbarı iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti grubunda konuştu. Toplantı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bahçeli, kendisi ve Kılıçdaroğlu'na suikast ihbarı iddiasıyla ilgili şöyle konuştu:

Basın yoluyla Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na suikast ihbarlarının yoğunlaştığına dair bilgiler gelmiştir. Herkes inandığı yolda kararlı bir şekilde ilerleyecektir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun da aynı şekilde yapacağını düşünüyorum.

Bizim koruma sayımız şu an sabit. Yeni bir talepte de bulunmuyoruz. Bizim arabalarımızda zırh yoktur. Hükümetin liderlere bir zırhlı araç vereceğine dair bilgiler ulaşmıştır. Ben şahsen bizim böyle bir talebimiz olmadığını, bundan vazgeçmelerini kendilerine salık verdim.

 Liderler hep bir araya geliyorlar. Sık sık gelmekle terör önlenmez. Alınan kararları sonuna kadar takip etmekle terör önlenir. 

Başbakan'dan Kılıcdaroğlu’na suikast uyarısı
BAHÇELİ VE KILIÇDAROĞLU'NA SUİKAST UYARISI

Cumhuriyet Gazetesi'nden Erdem Gül'ün haberine göre, başta ana muhalefet lideri olarak Kılıçdaroğlu ve muhalefet partilerinin liderlerini hedef alacak s

ihbarlarının arttığı uyarısı iletildi. Çok gizli tutulan uyarının bizzat Başbakan Binali Yıldırım’dan geldiği ve MHP lideri Devlet Bahçeli’nin de aynı yönde bilgilendirilmiş olabileceği belirtilmişti.  

SÖZÜN VE İNSANLIĞIN BİTTİĞİ NOKTA

Bahçeli'nin grup toplantısındaki konuşmasından satır başları ise şöyle:

Türk Milleti eşine az rastlanır bir husumet kapanı içindedir. İnsanlığın defolu yüzleri, yeryüzünün en aşağılık türleri 2016’da ölüm ve dehşet saçtı. Meydan okumalar, lanetleme ve kınama gibi şablon politikalar terör örgütlerini durdurmuyor. Terörü döktüğü kanda boğmak için yol almalıyız.

2016 yılında toplam şehit sayımız 839. Bu tablo bir yıkım değil midir? Gerekli tedbiri alması gereken devletimiz midir vatandaş mıdır? Herkes kendi güvenlik önlemini alacakta iktidara niye gerek duyulacaktır?

 İstanbul’da bir gece kulübüne uzun namlulu silahla saldıran terörist 39 insana kıymıştır. Bir polisimiz şehit düşmüştür. 65 kişi de yaralanmıştır. Pek çok ülkenin vatandaşı hayatını kaybetmiştir. Reina katliamı sözün ve insanlığın bittiği noktadır. 


kemal kılıçdaroğlu, devlet bahçeli, tbmm, suikast, grup
ÖNCEKİ Ünlü yazar John Berger hayatını kaybetti SONRAKİ Ankara'da 'RedHack' operasyonu