• USD  32,18
  • EURO  35,02
  • BORSA  11.065,49
  • ALTIN  2.500,99
SON DAKİKA

Bahçeli'den AKP eleştirilerine uyarı

Bahçeli'den AKP eleştirilerine uyarı

17 Kasım 2018 13:15

MHP Genel Başkanı Bahçeli, son günlerde AKP'yi eleştiren açıklamalar yapan Cemal Enginyurt'u uyardı. Enginyurt da hemen karşılık verdi.


MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un "AK Parti için durum 31 Mart'ta hiç de iyi görünmüyor. Herkes aklını başına alsın" şeklindeki çıkışını yorumlayan MHP Lideri Bahçeli "Enginyurt'un değerlendirme ve açıklamaları Milliyetçi Hareket Partisi'ni bağlamaz" dedi.


Sosyal medyadan açıklamalarda bulunan Bahçeli'nin paylaşımları şöyle: "Milliyetçi Hareket Partisipolitikalarının nasıl teşekkül ettiği, söz ve açıklama sınırının ne şekilde oluşup olgunlaştığı belli ve bilinmektedir.

"MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ'Nİ BAĞLAMAZ"

Parti yöneticilerimiz, parti üyelerimiz, milletvekillerimiz ve diğer teşkilat mensuplarımız belirlenmiş politik ilkelere aynen uymakla mükelleftir. Bu kapsamda partimizin siyasi faaliyetlerinin belirlenmesinde, parti politikalarının tezahürüyle birlikte kamuoyuna aktarılmasında Ordu Milletvekilimiz Sayın Cemal Enginyurt'un değerlendirme ve açıklamaları Milliyetçi Hareket Partisi'ni bağlamayacaktır. Aziz milletimize ve siyasi muhataplarımıza saygıyla duyurulur."

ENGİNYURT'TAN ANINDA KARŞILIK

Bahçeli'nin bu açıklamasından sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan Enginyurt şunları söyledi:

"Sayın genel başkanımız doğru söylüyor. Cemal Enginyurt olarak benim açıklamalarım, MHP'nin resmi görüşünü bağlamaz. MHP Genel Başkanı ve liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, hareketimizin ve bizlerin tartışılmaz önderidir. Liderimizin yaptığı herşeyin, başım üzerinde yeri vardır."


devlet bahçeli, mhp, cemil enginyurt
ÖNCEKİ AKP'de Topbaş sürprizi SONRAKİ ABD' den gözaltılara keyfilik vurgusu