• USD  32,53
  • EURO  34,86
  • BORSA  10.082,77
  • ALTIN  2.434,13
SON DAKİKA

Bahçeli'den Arınç'a ahmak, Demirtaş'a mafya, Çakıcı'ya ise tam destek!

Bahçeli'den Arınç'a ahmak, Demirtaş'a mafya, Çakıcı'ya ise tam destek!

24 Kasım 2020 13:26

Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit eden organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’ya “dava arkadaşım” diyerek destek çıkarken Selahattin Demirtaş’ı “mafya” olmakla itham etti.


Devlet Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit eden organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’ya “dava arkadaşım” diyerek destek çıkarken Selahattin Demirtaş’ı “mafya” olmakla suçladı. Bahçeli, Kılıçdaroğlu hakkında fezleke düzenlenmesini önemli bir gelişme olarak gördüğünü belirterek, “Acil beklentimiz fezlekenin Genel Kurul’a kısa süre içinde intikal etmesi ve karara bağlanmasıdır” dedi. Bahçeli, Demirtaş ve Osman Kavala ile ilgili olarak "Tahliye edilmesi lazım” diyen Bülent Arınç hakkında ise “Güzellemeler yapması kelimenin tam anlamıyla çarpıklık, hatta ahmaklıktır, ihanete yataklıktır” dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli’nin konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:


"Kılıçdaroğlu’nun her sözü gerçek dışıdır, bayağıdır, uydurmadır, kriz ve kaosa yatırımdır. Geçen haftaki grup konuşmasındaki suçlamaları, hafta boyunca kendisinin ve CHP’li sözcülerin istismar ve yalanlara devam etmesi bir siyaset trajedisidir. Tekraren ifade ediyorum; Alaattin Çakıcı benim dava arkadaşımdır. Bu bir. Alaattin Çakıcı şehidimizin oğludur. Bu iki. Alaattin Çakıcı vatan ve millet sevdalısıdır. Bu üç. Alaattin Çakıcı üzerine atılı suçların bedelini yaklaşık 20 yıl cezaevinde kalarak ödemiş bir ülküdaşımızdır. Bu da dört. Kılıçdaroğlu anlar mı bilemem, yine de söylemek durumundayım. Ülkücüden mafya, mafyadan da ülkücü olmaz, olamaz. Alaattin Çakıcı’nın bu devlete, bu millete nasıl hizmet ettiğini bilenler bilir, bilmeyenler de kendileri bilir. Kılıçdaroğlu’nun Alaattin Çakıcı’ya mafya lideri, yer altı dünyasının karanlık yüzü demesi bizim nezdimizde yok hükmündedir. Çakıcı, bebeklere kurşun sıkmadı, karakolları ateşe vermedi, askerimize, polisimize silah çekmedi, yollara mayın döşemedi, millete ve vatana ihanet etmedi. Kılıçdaroğlu eğer mafya görmek, mafyayla tanışmak istiyorsa birlikte yol yürüdüğü, birlikte anayasa hazırladığı teröristlere baksın, onların yüz hatlarını dikkatle incelesin. Alaattin Çakıcı ve onu gibi arkadaşlarımız bir dönem Türk devletine karşı saldırı ve suikast düzenleyen terör örgütleriyle korkusuzca mücadele etmiştir. Peki, asıl mafya, asıl yer altı dünyasının elamanı Demirtaş değil midir?

 


kemal kılıçdaroğlu, devlet bahçeli, çakıcı
ÖNCEKİ Pelikan Meclis gündeminde SONRAKİ Kılıçdaroğlu'ndan işsizlik yok diyen valiye tepki