• USD  32,35
  • EURO  34,79
  • BORSA  10.268,76
  • ALTIN  2.393,73
SON DAKİKA

Bahçeli'nin o mesajı yeniden gündem oldu

Bahçeli'nin o mesajı yeniden gündem oldu

22 Ağustos 2020 12:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Karadeniz'de doğalgaz bulunduğunu müjde olarak duyurmasının ardından MHP lideri Devlet Bahçeli'nin eskiden söylediği sözler yeniden gündem oldu.


AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'müjde' olarak Karadeniz'de 320 milyar metreküp doğalgaz bulunduğunu açıkladı. Müjde açıklamasının ardından Türkiye'de geçmişte Bakanların ve Erdoğan'ın söylediği, gazetelere manşet olan diğer "Doğalgaz ve petrol bulduk" haberleri gündem oldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de geçmişte sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım yeniden gündem oldu.

"AÇIK AÇIK YALAN SÖYLEDİLER" Bahçeli'nin 2015 yılında iktidarın açık açık yalan söylediğini vurgulayarak sert eleştirdiği mesaj sosyal medyada çok konuşuldu. Bahçeli, paylaşımında, "Gün geldi, Bingöl’de olmayan doğal gazı varmış gibi anlattılar, gün geldi doğal gaz bulunmayan Zonguldak’ta açık açık yalan söylediler." ifadelerini kullandı. Gün geldi, Bingöl’de olmayan doğal gazı varmış gibi anlattılar, gün geldi doğal gaz bulunmayan Zonguldak’ta açık açık yalan söylediler. — Devlet Bahçeli (@dbdevletbahceli) December 3, 2015


devlet bahçeli, bingöl, doğalgaz
ÖNCEKİ Doğan Şentürk: Muharrem İnce iktidarın malzemesi oldu SONRAKİ Nagehan Alçı'dan Berat Albayrak güzellemesi