• USD  32,38
  • EURO  34,78
  • BORSA  9.966,38
  • ALTIN  2.433,74
SON DAKİKA

Bahçeli’ye 5 bin Ülkücü yanıtı

 Bahçeli’ye 5 bin Ülkücü yanıtı

28 Eylül 2017 10:57

Devlet Bahçeli'nin "Kerkük'e gitmeye hazır 5 bin Ülkücü var" açıklamasını değerlendiren AKP Sözcüsü Mahir Ünal "Türk ordusu her şeyi yapacak güçte vatandaşlarımız rahat olsun" diye yanıt verdi.


Mahir Ünal NTV canlı yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ünal, Kuzey Irak’ta bir sınır değişikliğine izin verilmeyeceğini söyledi. MHP lider Devlet Bahçeli’nin “Kerkük’e gitmeye hazır 5 bin gönüllü Ülkücü” açıklamasına da değinen Ünal “Türk ordusu her şeyi yapacak güçte vatandaşlarımız rahat olsun” dedi.

ERKEN SEÇİM TARTIŞMALARINA İLİŞKİN
AKP’li Ünal, 2018’de ‘erken seçim olabilir’ iddialarına ilişkin ise “Türkiye şu anda bölgesinde çok ciddi bir durumla karşı karşıya. Erken seçim tartışmalarını ortaya atmak doğru değil. Siz gündeme seçimi sokarsanız bu faydalı olmaz” yorumunda bulundu.

KADİR TOPBAŞ’IN İSTİFASI İLE İGİLİ
AKP Sözcüsü Ünal, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın istifası ile ilgili ise şunları söyledi; “Bununla ilgili bütün değerlendirmeler yapıldı. İstifalar kişisel kararlar, tercihlerdir. Bu konuda Kadir Topbaş gerekli açıklamaları yaptı. Görevden ayrılmasının ayrı bir husus olduğunu partisiyle bağının kopmadığını açıkladı”


seçim, devlet bahçeli, ntv, ülkücü, kerkük, mahir ünal, 5 bin
ÖNCEKİ Rüzgar Erkoçlar evlendi SONRAKİ Erbil'e tüm yabancı uçuşlar duruyor