• USD  32,52
  • EURO  34,92
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.441,97
SON DAKİKA

Başakşehir Arda için kararını verdi iddiası

Başakşehir Arda için kararını verdi iddiası

14 Ekim 2018 15:41

Medipol Başakşehir'de kiralık oynayan Arda Turan, geçen günlerde şarkıcı Berkay ile yaşadığı olaylardan sonra kulübünden, takım arkadaşlarından ve başkanından helallik isteyeceğini dile getirmişti.


Futbolcu Arda Turan’ın şarkıcı Berkay Şahin’le kavga etmesinden sonra takımı Medipol Başakşehir’de kalıp kalmayacağı merak konusu oldu.

Tecrübeli futbolcunun Berkay’ın burnunu kırdığı iddia edilen kavga sonrası yaptığı açıklamada, “Yarın bir açıklama daha yapıp kulübümden, takım arkadaşlarımdan ve başkanımdan da ayrıca helallik isteyeceğim” demişti.

Arda Turan’ın takımının son antrenmanında teknik heyet ve takım arkadaşlarından helallik istediği fakat bunun kabul görmediği iddia edildi.

TRT Spor’dan Bahri Havadar’ın haberine göre, Başakşehir antrenmanına giden Arda Turan, U21 ile oynanan maçta 40 dakika forma giydikten sonra takım arkadaşları ve teknik heyetten helallik istedi. 

Ancak istek kabul görmediği gibi yönetim tarafından Arda Turan’a büyük bir para cezası verilmesine karar verildi. Yine kulübün organize edeceği basın toplantısında Arda Turan’ın tüm Türkiye’den özür dilemesi istenecek.

NTV'nin haberine göre geçen hafta Emirgan'da bir mekanda Arda Turan ile Berkay arasında kavga çıkmış, iddialara göre olay sırasında Berkay'ın burnu kırılmıştı.
  

 


başakşehir, basın, berkay, arda
ÖNCEKİ Suudi Arabistan'dan Trump'a Kaşıkçı yanıtı SONRAKİ Arda -Berkay olayında flaş gelişme